IBC kommer igen i september 2022

Selv om at der er pænt længe til, og selv om at IBC rent faktisk stadig er “i live” i form af den digitale version af IBC2021, er det pænt herligt at vide at IBC har besluttet at vi alle kan kigge forbi RAI i Amsterdam til september i 2022, da alt – som de lover det – vil være helt normalt på det tidspunkt.

Væk vil være de sidste – snart 3 års – usikkerhed i forhold til Pandemien, og væk vil være alle restriktioner, der – forresten – bliver strammet endnu mere denne uge.

I hvert fald her i landet.

Tilbage i Nederland, lover IBC dog godt vejr, og en garanteret herlig fagmesse den 9. til den 12. september 2022.

Hvis det lykkedes, og det må vi jo håbe at det gør, bliver det så første gang i 3 år !! altså siden efteråret 2019, at alle vi fagfolk kan mødes, og slutte dagen af nede på “kontoret”, hvor der sikkert også lige bliver lavet et par deals, som altid.

IBC har allerede startet deres Accelerator programme 2022 op

IBC CEO Michael Crimp glæder sig og siger:

 -After spending far too long apart, we can’t wait to bring our industry back together again in Amsterdam in 2022 and we’re already planning for an exceptional live show in September at the RAI, starter han og fortsætter.

Læs også  NAB ikke helt oppe i gear endnu

 -In the meantime, IBC Digital is hosting a wealth of content, not just a full list of products but also a large number of thought leadership sessions including the IBC Accelerators, slutter han.

IBC Show 2022 har i den forbindelse allerede åbnet op for det såkaldte “Accelerator programme” for 2022, hvor alle der er friske er inviteret.

Der er allerede op imod 80 organisationer der deltog i 2021, herunder BBC, BT Sport, EBU, ITV, Meta, Olympic Broadcasting Services, AWS, RTÉ, Sky, SVT, og TV2, der som vi husker det har og havde fokus på 5G.

Mens andre havde og har fokus på AI, CG animation og VFX workflows samt udviklingen mod IP.

Du kan læse mere om Accelerator programmet her.

Du kan læse mere om det allerede igangværende IBC digital her.