Mere Limboland

Noget tyder på at Xee har holdt et par ting tilbage, nu hvor der har været alt det her Pandemi.

Men nu sker det altså.

YouSee kan således fortælle at der er premiere på sæson 2 af “Limboland” i løbet af april 2022, konkret den 5. april, hvor alle der – jo alligevel – streamer – kan se med med det samme, eller når det passer dem.

“Limboland” der af mange anmeldere er blevet kaldt den danske version af HBO serien “Girls”, kan allerede nu se tilbage på flere priser, herunder prisen “Bedste TV serie – Short Form”, som den vandt en TV-Pris for.

Formodentligt en medvirkende årsag til at både TV2 Norge og TV4 Sverige også har sendt serien, ganske som de med stor sikkerhed også er på vej med sæson 2.

Uanset dette handler serien stadig om Freja (Frederikke Dahl Hansen), Katrine (Emma Sehested Høeg) og Nadja (Angela Bundalovic), der hele tiden møder nye mænd, der bliver testet og – typisk – brugt og smidt ud, da pige venskabet er vigtigere.

Næste år, i den kommende sæson, kan dem der ser med, glæde sig over at blandt andet Paprika Steen, Cyron Melville, Christoffer Hvidberg Rønje, Bo Carlsson og Kasper Gattrup også medvirker.

Læs også  S10 af The Walking Dead - overalt

Rikke Louise Schjødt, der har skabt serien siger:

 -På mange måder handler Limboland om den selvfortælling, vi forsøger at skabe om os selv, og hvor langt vi er villige til at gå for at opretholde den. Serien er derfor på mange måder en hyldest til alle kvinder, der kæmper med en skam over at føle sig som for meget, starter hun og fortsætter.

 -Som med mange ting i livet kommer en ulykke sjældent alene, og det gælder måske særligt i Limboland, hvor man godt kan glæde sig til at følge en lavine af dårlige beslutninger og fuck ups, der rammer karaktererne, samt de konsekvenser det kommer til at få. Selvom det ofte går galt for de tre unge kvinder, og de pynter lige lovligt meget på sandheden, så tror jeg, seerne vil opleve en ærlig og autentisk skildring af, hvor svært det er at være ung i dag, og hvor usikkert det hele kan føles, slutter hun.

Handlingen i den kommende sæson af “Limboland” følger fortsat de tre unge kvinder, der nu er blevet “voksne”. 

Og selv om at det ikke kan overraske har de det svært med det der “voksenliv”.

Som tidligere er deres liv fuld af drama, dilemmaer og eksistentielle kriser.

Suppleret med de såkaldte “selvfortællinger”, der som bekendt netop er som ordet antyder, noget den enkelte finder på selv.

Læs også  TV2 kom altså først

Linda Etgar, chef for lokale produktioner hos Xee, glæder sig til premieren og siger:

 -Limboland er en spændende og relevant historie om en periode i livet, som rigtig mange unge seere kan genkende og spejle sig i, og jeg er simpelthen så glad på holdets vegne over, at serien vandt TV-prisen som bedste korte serie i år. Vi har også oplevet international interesse for Limboland, som indtil videre er solgt til Norge og Sverige. Nu glæder vi os til at kunne give seerne endnu en sæson af serien i påsken, slutter hun.

Her en promo for serien, der fortsat produceres af Drive Studios.