Vi hader den allerede

Nu hvor LG bliver ved med at påstå at de er innovative, er det vel på sin plads at kigge på deres nye 16:18 monitor, der – som du har gættet det – er en 16:9 x2 monitor, der kan drejes, og bruges til at “stable” 2 16X9 eller 2 9X16 billeder oven på hinanden.

Som du kan se på billedet, kan den også bare bruges som en slag meget grimt 3:4 skærm, hvor det hele ligner noget fra 90erne.

Igen.

Du har gættet det.

Den nye “DualUp” monitor, der – formodentligt – mest er tænkt som et gimmick, er “næsten 4kantet”, samtidig med at den giver brugeren op imod 2x 21,5 tommers skærm, på, nå ja, 21,5 tommers plads. (reelt 27,6 tommer)

Du kunne selvfølgelig også bare bruge din 16:9 skærm på højkant, men nej, det skal være en 16:18 monitor

Værst eller bedst af alt, er der tale om en 2560×2880 pixel monitor der er 27,6 tommer bred, der omvendt kan håndtere 98 procent DCI-P3 color gamut, mod at du kun får en 300 Nits skærm.

Nu hvor stort set ingen kunne forestille sig at investere i denne 28MQ780, kan den leveres med en såkaldt LG Ergo stand, så monitoren kan bruges som “display monitor” i en butik, eller andre steder, hvor en “sjov form faktor” kunne være et salgsargument.

Almindelige brugere, kan omvendt se frem til at dreje hovedet meget mindre da skærmen – i følge producenten – jo netop ikke er en 16:9 skærm.

Læs også  Pæn lille nyhed

Selv NLE piloter skulle ( se selv på billedet ) kunne bruge de 2560×2880 pixels på nye og spændende måder.

Der er fortsat ingen pris ude, men et gæt er at skærmen bliver dyr, da det må være et sats fra LG’s side.

LG er dog også på vej med en konventionel ( midrange ?) grafik skærm, der har AMD FreeSync men ingen Thunderbolt

Er du mere til det traditionelle, er der forresten også godt nyt her.

LG har nemlig også sluppet nyheden om en ny 4K 32 tommers UltraFine monitor, (32UQ85R) der LG’s første “Nano IPS Black panel”, der igen er tænkt som en lækker monitor, der blot har et maks peak på 400 Nits, hvilket kan være nok til grafik, men ikke rigtigt nok til video, idag.

I forhold til grafik, skulle der være tale om en “midrange” model, udstyret med HDMI porte og USB-C, men ingen Thunderbolt porte.

til gengæld er der support for AMD FreeSync, hvilket kunne tænkes at være målgruppen, altså dem der vil spille på en 32 tommer.

Både DualUp skærmen ( 28MQ780 ) og den nye 4K 32 tommers UltraFine monitor, bliver præsenteret “ordentligt” på CES 2022, der som bekendt afholdes virtuelt, her den 4. januar.

Her lover de også at præsentere deres “batteri TV”, der bliver totalt lednings frit, mod at det skal charge om natten.

Det er ukendt hvor stort eller lille dette bliver.

Læs også  NEP satser med 3000m2 LED vægge