Discovery åbner 2022 med dokumentar serie

Det er nu ved at være 40 år siden, den blot fire årige Heidi blev væk i Kolding.

Oplagt nok en sag, der aldrig blev opklaret.

Ellers er der jo ingen grund til at tage denne sag med i en ny “true-crime” serie, som discovery+, og senere Kanal 5 streamer og sender.

Sagen er naturligvis blevet efterforsket i det uendelige, og er sågar blevet kaldt for “Danmarks Madeleine McCann-sag”.

Og derfor lige noget der passer de mange true-crime fans der følger med i sådanne serier.

En af de sigtede i sagen, “stedfaderen”, der i sin tid var sigtet bliver i serien “konfronteret” med hans søn, hvor de taler om sagen.

Serien, “De Glemte Piger”, kigger med andre ord på hvordan det er muligt for en fireårig pige at “forsvinde fra jordens overflade”.

Ud over denne sag, er der også blevet plads til en anden sag, hvilket betyder at der for alvor er plads til at komme i dybden med forsøget på at opklare sagerne.

Som altid er production value helt i top på de true crime serier discovery+ streamer

Tine Røgind Qvist, der er Executive Producer, fortæller:

 -I serien får vi adgang til helt nyt materiale og kilder, der ikke tidligere er stået frem. Serien er med til at sætte spørgsmålstegn ved de hidtidige konklusioner, der er draget i sagerne og kan bringe os tættere på sandheden om, hvad der skete med de to piger, slutter hun og bliver suppleret af programdirektør Pil Gundelach Brandstrup, der siger:

Læs også  DR omdefinerer børn

 -Med “De Glemte Piger” markerer vi endnu engang vores stærke position inden for true crime. Samtidig mener vi, det er vigtigt at belyse og bidrage til sager som Heidis og Lines, så de aldrig bliver glemt, slutter hun og løfter dermed sløret for at den anden pige der er blevet væk, er “Line”, der blev væk i Lyngby.

Hun var 13 år og blev senere fundet død i Lynette havnen. ( i København )

Denne sag er heller ikke blevet opklaret.

Serien, der er på hele 6 episoder, bruger så ellers hele sendefladen på at se om de kan løse gåderne, og finde frem til de skyldige.

Lige som faste seere af denne type dokumentarserie forventer.

Blandt de medvirkende er politibetjente, efterforskere fra Rejseholdet, journalister, anklager samt fremstående vidner. Museumsleder hos Politimuseet, Frederik Strand, er også med.