WarnerMedia sælger ungt fra

Noget tyder på at WarnerMedia, der ejes af AT&T er ved at sælge endnu flere aktiviteter fra.

Altså ud over HBO som vi var inde på det, i sidste uge.

Sidste nyt er nu at de også er ved at sælge The CW, der kunne kaldes for en slags DR3, nu bare med med budget til at producere “ungdoms og superhelte -serier” der kan sælges globalt.

CW, ejes, som vi forstår det, af WarnerMedia og ViacomCBS, der i løbet af sidste uge, og igen i weekenden, vurderes til at være ved at sælge hele CW fra.

For dem der ikke kender The CW, er CW der hvor du finder “alt ungt” der bliver produceret, testet og så ellers solgt til resten af verden.

TV serier som “The Flash”, “Supergirl”, samt ungt Sci Fy som “Roswell”, “Charmed” og alt DC Comic, starter som regel der, før det tager videre til Netflix eller Sony, for nu lige at nævne et par af de potentielle købere.

I en tid hvor indhold er blevet så vigtigt, er ungt indhold om muligt endnu vigtigere end tidligere, er det måske også ret smart at sælge.

The CW sender en del unge serier – her programplanen for nyt indhold i januar – Naomi ( nederst ) får først premiere om et par dage

Serier som “The Vampire Diaries” og nu “Legacies”, der begge – her i landet – kendes som HBOMax og Netflix serier, er reelt CW serier, der distribueres globalt af HBO/Netflix, der jo for HBO’s vedkommende jo er en del af WarnerMedia, nu snart Discovery.

Læs også  Biograf film om Medina får samtidig TV premiere

Indtil videre er der intet officielt ude om salget.

Det plejer dog at være op over, når sådanne rygter begynder at svirre.

Som eksempel nævnes også Nexstar som potentiel køber.

Sidste opkøb Nexstar stod bag var WGN America, der – forresten – også producerede en del indhold selv.

Indhold Nexstar nu tilbyder til de 68 procent af USA’s husholdninger de har adgang til, allerede idag.

Sidste nyt fra CW er serien “Naomi”, der handler om en næsten helt almindelig pige, der ikke tror det mindste på “superhelte”.

Indtil det viser sig at hun – måske – selv er en af slagsen.

Vi har fundet en promo for serien.

Trailer frigives klokken 19.00 i aften dansk tid, med US premiere den 11. janaur ( et gæt er at serien kommer her til landet om et par dage eller uger, også )