Altid plads til en streamer til

Nu gik du sikkert og troede at markedet var fyldt op til kanten med streamere.

Og det er bestemt også.

Eller rettere, det mener Sky og Comcast og ViacomCBS ikke.

Og nu hvor det er tre størrelser der til sammen sidder på en anseelig bunke rettigheder, kombineret med at de løbende starter op på nye serier, har du gættet det.

De mener – og har sikkert ret i – at der er plads til lidt mere konkurrence om din tid, i SVoD land.

Det interessante ved SkyShowtime, som denne kommende tjeneste kommer til at hedde, er at de nu begynder at rykke.

Og at planen er at starte med 90 millioner potentielle kunder i lande som Albanien, Andorra, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kroatien, Tjekkoslovakiet, Danmark, Finland, Ungarn, Kosovo, Montenegro, Nederland, Nord Makedonien, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien og endelig i Sverige.

Størrelsen SkyShowtime, kommer i den forbindelse til – endnu engang – at ryste posen for indhold en smule.

Sky Showtime kommer formodentligt til at påvirke en række andre streamere der plejer at sende deres indhold

Bag den står jo også Sky, der ellers plejer at sælge deres indhold til en lang række andre streamere, og – en sjælden gang i mellem  – til TV stationer, typisk når der er danske skuespillere med blandt de ledende roller.

Indhold fra Showtime, fra Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount+ Originals, Sky Studios, Universal Pictures og Peacock, vil nemlig – stille og roligt – blive overført til – eksklusivt – kun at kunne findes på SkyShowtime, med det forbehold at Paramount+ Originals, må formodes også at være til at finde på Paramount+.

Læs også  Monster udsalg for voksne med trang til dyrt udstyr

Her i landet, vil det derfor mest være alt fra Showtime og Sky, samt Universal Pictures der – typisk – vil skifte fra – gætter vi på – HBO Max og C More, til SkyShowtime.

Partnerskabet mellem Comcast Corporation og ViacomCBS, og dermed Sky bliver uanset en +10.000 timers streamtjeneste, med – cirka – det største bagkatalog, af TV underholdning, film og serier der kommer fra selskaber som NBCUniversal, Sky og ViacomCBS, altså fra “brands” som Showtime, Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount+ Originals, Sky Studios, Universal Pictures og Peacock.

Det er fortsat ukendt hvornår SkyShowtime lander på vores hjemlige marked.

Raffaele Annecchino, President & Chief Executive Officer of ViacomCBS Networks International forklarer:

 -With the launch of SkyShowtime we are well positioned to utilise our global content engine to create a compelling streaming offering, quickly and at scale, with a smart strategic phased investment, starter han og fortsætter.

 -As a complement to our recently announced Paramount+ partnership with Sky in the UK, Italy, and Germany, SkyShowtime represents a huge opportunity to accelerate our market expansion and build a leadership position in SVoD in Europe, slutter han og bliver suppleret af Dana Strong, Group Chief Executive, Sky. 

Hun siger:

 -Our new streaming service, SkyShowtime, will combine the best of the US and Europe with iconic brands and world-class entertainment for millions of consumers in more than 20 new markets in Europe, starter hun og fortsætter.

Læs også  Corona flytter DR januar show

 -On the heels of Peacock coming to Sky, this partnership provides an innovative approach to quickly scale internationally and monetise content across Europe. Drawing on the strength of the incredible programming from NBCUniversal, Sky, and ViacomCBS, and powered by Peacock’s platform technology, SkyShowtime will provide a truly compelling lineup for the whole family and strong brand recognition across these regions, slutter hun.

Comcast og ViacomCBS har netop valgt Monty Sarhan som CEO of SkyShowtime, hvilket burde betyde at SkyShowtime nu kan komme i luften i en fart.