Måske man skulle holde øje med Blackbird

Størrelsen Blackbird, der står bag en såkaldt Online NLE løsning, er netop kommet et skridt tættere på dig.

For et par dage siden, kunne de nemlig kalde sig selv og deres løsning for FTR godkendt, der betyder at Blackbird Edge NLE løsningen nu har opnået “AWS Partner status”, hvilket kan oversættes til at Blackbird Edge, nu virker så godt at selv AWS har givet det en Foundational Technical Review, og accepteret funktionaliteten.

Der er med andre ord kommet endnu et “Cloud-native NLE”, der med fuld Amazon Web Services delen under motorhjelmen, begynder at vise potentiale uanset om du er broadcaster eller producent.

At Blackbird/Blackbird Edge ydermere er blevet AWS Partner, betyder at det – pluseligt – er blevet muligt for Blackbird at tilbyde – for eksempel – en Cloud løsning til hele TV stationer, der kan fyre hele deres “medieserver og netværk”, mod at der bliver uploaded til skyen og klippet der.

Blackbird plc CEO, Ian McDonough, er ikke overraskende rigtigt tilfreds med udviklingen.

Blandt de mest oplagte kunder er eSport segmentet der som bekendt remoteproducerer og streamer millioner af timer hver dag

Han siger: 

 -We are very happy to have achieved the AWS Foundational Technical Review. Replicating and enhancing the genre-defining Blackbird cloud video experience in a public cloud has been a stated ambition of ours for some time. AWS have been very supportive and enabled us to get to this first significant step, starter han og fortsætter.

Læs også  K5600 kan også

 -This milestone is significant as fast-tracked progress through the AWS Partner Network will allow us to scale much more flexibly for our customers which is key, whilst opening up the addressable market for Blackbird significantly, slutter han.

Du kan læse mere om Blackbird her.

Herunder en forklaring på hvad Blackbird Edge er for en størrelse, og hvad den kunne tænkes brugt til, i en travl hverdag.

<iframe width=”853″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/-BPcLG_3lts” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>