Discovery på vej med Droppet

Det er så ellers blevet tid til kærlighed mellem to personer af det samme køn på discovery+

Konkret serien “Droppet”, der som vi forstår det er en pænt nordisk produktion, skabt i Sverige og med en norske kvinde, Ulrikke Falch i hovedrollen.

Ulrikke Falch spiller Line, er “netop blevet droppet af sin kæreste Julia”, hvorfor livet – mere eller mindre – er brudt sammen for denne 24 årige kvinde.

Heldigvis har Line en god veninde, Elin (spillet af Clara Henry), der “forsøger at hjælpe” blandt andet med en datingkonto i Line’s navn, der udvikler sig til en ny sex-date hver uge, selv Line egentligt mest af alt bare savner Julia.

Pil Gundelach Brandstrup, der er programdirektør glæder sig og siger:

 -Vi er glade for at kunne præsentere vores danske publikum for endnu en interessant discovery+-serie. “Droppet” er med til at markere vores position som den streamingtjeneste i Danmark og Norden med den skarpeste profil. Vi satser på lokalt indhold med lokal relevans, hvilket “Droppet” endnu engang er med til at understrege, slutter hun.

Der er en masse Boudoir voyeur stemning i “Droppet” der netop har haft premiere på discovery+

Blandt de andre medvirkende er YouTuber Clara Henry, der tidligere har været med i “Sygt Umoden”.

På vej gennem dating livet, møder Line også Destiny, der spilles af Amy Deasismont. Hun er også kendt som Amy Diamond, der hittede med “What’s in it for me” tilbage i 2005.

Læs også  Nordic Noir serie tilbage på C More

Ellers medvirker Dilan Alpak, Evelyn Mok, Rebecka Hemse og Ulla Skoog.

Aron Gabrielsson, der er executive producer på Droppet, supplerer og siger:

 -Jeg kan ikke understrege nok, hvor glade og stolte vi er over at have en serie med Ulrikke Falch og Clara Henry i hovedrollerne. De og alle de andre i castet leverer fantastiske præstationer. Hele holdet har ydet en fantastisk indsats, både bag og foran kameraet. Vi glæder os meget til premieren, slutter hun.

Og dem der er helt fremme i skoene kunne måske allerede tænkes at have set lidt, nu hvor der var premiere den 17. på discovery+.

Manus til “Droppet”, er skrevet af Lina Åström, der tidligere har stået bag “Filip & Mona” og “Sygt Umoden”.

Er du til endnu flere “ungdoms serier”, kommer danske “Dopamin” senere i år, hvor skuespillere som Amalie Dollerup, Ellen Hillingsø og Jonathan Harboe er med i de bærende roller.

Vi har fundet en promo for “Droppet”