Sony er stolte

Selv om at det ikke kan undre, er der altså ikke så mange XVS-G1 billede miksere igang, derude.

Derfor er Sony da også pænt stolte over at AMP Visual TV productions, netop har investeret i en af slagsen.

Planen for dette franske produktions selskab, skulle være at bruge deres nye XVS-G1 i et – større – fly away kits, der – må man formode – kan klare de fleste udfordringer, uanset hvor mange kameraer og EVS’er der monteres på denne.

AMP Visual TV, der – måske – er den første der investerer “The XVS-G1”, der blev lanceret sidste forår, helt uden en eneste fagmesse som NAB eller IBC, til at blive vist frem på, skulle efter sigende være glade for deres investering, da denne jo “overtager” der hvor XVS billede mikserne “stopper”.

XVS-G1 systemet er således skabt til store live produktioner som sport, nyheds/event -produktion og store underholdnings formater.

Samtidig er “nyheden” født til at fungere optimalt i “små” til “mellem-store” studier, OB vogne og – som AMP Visual TV har planlagt det – monteret i fly away kits.

XVS-G1 kan naturligvis arbejde i HD, men er altså mest til UHD.

Det er stadig den “samme billede mikser” inde i afviklingen eller på location – der bare kan meget nu

Det endda så godt at det er “lige meget” om der arbejdet i HD eller UHD.

Læs også  Go Make Tomorrow

Der er lige mange kanaler og ingen tab af “funktionalitet” uanset om der produceres i HD eller 4K.

Som med det meste andet nye gear, der lander på markedet i øjeblikket, er XVS-G1 også en “hybrid” enhed, der både lever af CPU og GPU power.

Bedst af alt er det – i princippet – muligt at programmere mikseren til hvert enkelt job, via et “Field-Programmable Gate Array” (FPGA), der sikrer at mikserens kræfter bliver brugt i den enkelte produktion.

Igen uanset om der produceres i HD eller UHD.

Sony går nu også “hybrid” med GPU og CPU baserede løsninger – som vi forestiller os kan opgraderes når relevant

Francois Valadoux, Technical Director på AMP Visual TV, er glad og siger:

 -We have been using Sony’s switchers as part of our operations for a long time, because of their reliability and scalability. When we wanted to upgrade our light operations to fit the increased demands for compact and remote productions, the new XVS-G1 seemed a natural choice, as it fit right into our existing fleet, as well as being a versatile and future proof system with its UHD capability, starter han og bliver suppleret af Norbert Paquet, Head of Live Production Solutions at Sony Professional Solutions Europe.

Han siger:

 -We’ve been working together with AMP Visual TV for many years now and are always invested in and interested to see where their development projects are leading. Switchers, in all of their forms, remain the centerpiece of any production, especially in live environments. They need to be both familiar for operators and innovative to introduce new ways of working, leveraging the latest technologies. And, in essence that’s what our XVS-G1 delivers, slutter han.

Læs også  Ny firmware til et par Sonyer

Det er muligt at læse mere om XVS-G1 her.

Her en promo for mikseren