Arri 24-75 Signature Zoom kommer til marts

Selv om at vi erkender ikke at kende prisen på den kommende Arris 24-75 Signature Zoom, har den – i form af en prototype – netop været forbi Hollywood, hvor den – som noget at det eneste – lige nåede at optage videoen nederst.

Og som det fremgår er Arri’s 24-75 Signature Zoom, pænt på perfekt, selv under umulige forhold.

Igen.

Vi ved ikke hvor meget de enkelte “scener” er blevet hjulpet med lidt lys.

Der var naturligvis tale om en prototype, der bare “lige” blev vist frem i filmbyen, med det resultat at netop Finneas lige kunne få optaget hans “Only A Lifetime”, som mere end en million har set på, nu.

Som vi forstår det, er Arri 24-75 Signature en del af en hele zoom serie, til priser, der burde få de fleste til at lede efter de nu mange ledige respiratorer.

Vi har som eksempel set den til 47.481 Euro, hvilket må siges at være en pænt brutal pris, der kun vokser i vores del af verden, da der sikkert skal en del afgifter, moms og lidt til, oven på, før den kan stå klar i udlejningen.

Som det ses her er Aquarium of the Pacific et herligt sted at hænge ud

Igen.

Som det fremgår af videoen, er investeringen – fuld af lækkert glas, med et look, der skriger Arri.

Læs også  Godt nyt fra Arri

Arri 24-75 Signature skulle være klar til at ramme markedet engang i marts, hvor den dermed bliver den nye søster til den allerede frigivne 45-135mm  Signature Zoom, der – som vi er orienterede er prissat til 48.279 Euro.

På samme måde er den om muligt endnu vildere 65-300mm også på vej, eller måske endda til at få fingre i med eller uden den 1,7x extender som Arri producerer til serien.

65-300mm koster 72.479 Euro, mens extenderen er set til små 6000 Euro.

Går du stadig og venter på – formodentligt – verdens dyreste 16-32mm, er det endeligt også ved at være oppe over.

Arri 16-32mm Signature Zoom, bliver snart “vist frem” og burde lande på markedet dette forår.

Fik vi nævnt at prisen på denne 16-32mm ender på vilde 67.639 Euro.

Dermed komme hele Arri’s Signatur serie op på at koste cirka 241.878 Euro ( før afgifter og lidt til ), eller 1.799.572 kroner.

Mens du lige drukner den ambition i lidt mere kaffe, her lige den flotte og sjove video med Finneas, der altså er optaget i 1 take med en Arri 24-75 Signature Zoom, der både blænder op, zoomer ind og ud, og skifter fokus igen og igen, helt uden at man ser det, før ser videoen et par gange.

Læs også  Så smed Arri Mini bomben