OLED hitter hos seerne

Det ser ud til at være muligt at trække en “direkte linje” mellem “seernes” øjne, og TV producenternes visuelle ambitioner.

Seerne kan nemlig ikke længere “nøjes” med det billigste kæmpe TV fra Bilka, når de investerer i nyt.

I stedet er seerne begyndt at gå så meget efter “kvalitet” at selv broadcastere burde være blevet opmærksomme på udviklingen.

Størrelser som LG har i hvert fald set udviklingen, og reagerer nu på denne.

Ud over at det er muligt at se forskel på LED og OLED ser det også ud til at være billigere at producere de færre “lag” i OLED paneler

Seerne er nemlig ikke længere tilfredse med “bare at kunne se” hvad der sker inde i deres TV.

De kan nu også sagtens “se forskel” på billige og hurtige produktioner, og herlige gennemtænkte ditto’er, hvor alt fra lys til billeder er prioriteret.

Derfor er LG på vej til at fordoble deres produktion af de såkaldte OLED TV, der – bevares – koster mere end konventionelle LCD skærme, men som altså er blevet seernes favoritter.

Måske fordi de netop kan vise forskellen på “ikke særligt pænt” TV og indhold, der er kælet for og som bliver udsendt i herlig UHD eller – i det mindste – i en ordentlig 1080P kvalitet.

LG Display har netop løftet sløret for at deres kommende 6. generation af deres “small-to-medium” panel produktion i Paju, Syd Korea bliver opgraderet pænt heftigt, nu hvor det har vist sig at slutkunderne, eller TV seerne altså prioriterer flotte og ordentlige farver, frem for “billige kæmpe TV fra Bilka”, der forresten slet ikke kan produceres i Paju, der – cirka – kun producerer op til de “små” 55 tommers LG OLED apparater.

Læs også  Telcoerne strammer opløsningen

LG ser ydermere også ud til at være på vej med OLED “skærm” til alt Apple, herunder iPhones og tablet’s, der sikkert også betyder at andre “high end” produkter ligeledes bliver udstyret med OLED fra denne producent.

6. generation af deres OLED linje går i masseproduktion i 2024, og forventes i løbet af relativt kort tid helt at udfase LCD, der – omvendt – stadig vil være til at finde som billige alternativer, hvis det visuelle ikke er i højsædet.