Tid til nye stjerner

Det handler som det er set før om de kendte, når discovery+ snart streamer sæson 2 af “Stjerner i Trøjen”.

Heldigvis – for seerne – er de medvirkende på vej ind formatet, der – som i den sidste sæson – inkluderer alt fra “Oberst Dar Salim” og “Kaptajn Jacob Riising”, der som altid er “hårde men retfærdige”, når der udøves “militær disciplin” over for hvad der vel kan kaldes for civile.

Seerne kan omvendt glæde sig til mere både hårdt fysisk og psykisk pres, og et sammenhold samt et fællesskab der vokser i takt med at serien bliver sendt.

Så dem der er til formatet kan glæde sig til “Stjerner i Trøjen”, får premiere den 3. februar på discovery+ og på Kanal 5.

Som altid er en god del af dette format, deltagerne.

Og derfor er det da også positivt at det denne gang er lykkedes at få blandt andet Lisbeth Østergaard, der er TV-vært og influencer, kok Gorm Wisweh, danser Karina Frimodt, skuespiller Simon Stenspil og musiker Ihan Haydar, til at medvirke når dørene endnu engang skal sparkes ind til Langelands kaserne. 

Gorm Wisweh glæder sig til at medvirke da han “missede militæret”.

Som i sidste sæson taler deltagerne ud løbende og fortæller om deres oplevelser med hinanden og lidt til

Han siger:

 -Jeg har altid tænkt, at folk, der har været i militæret, har fået en oplevelse, man aldrig får igen, så jeg følte mig ret heldig, da jeg blev spurgt. Det var vigtigt for mig, at det ikke var “fjolle” militær, men at der var noget seriøsitet, selvom det er med et glimt i øjet. Og det må man sige, der var, starter han og fortsætter.

Læs også  Ghost Ship Games tryller på SXSW

 -Jeg lærte, at struktur i hverdagen er godt, selvom det kan virke fjollet. Hvis man er et halvt skridt foran og har styr på stumperne, gør det ens liv meget lettere, og det var en god reminder. Og så lærte jeg, at frysetørrede feltrationer smager væsentlig bedre, end jeg gik og troede, slutter han.

Lisbeth Østergaard taler også i datid, når hun taler om den kommende sæson.

 -Udover nogle dejlige venskaber og en masse blå mærker lærte jeg, at jeg kan meget mere, end jeg selv tror, starter hun og fortsætter.

 -Det med at tro på mig selv er ikke altid min stærke side. Jeg havde sagt til mig selv hjemmefra, at det med at bakke ud, når opgaverne handlede om mod, var et no-go. Jeg blev virkelig skubbet ud over planken, og selvom det overraskede mig, at jeg blev så bange for nogle af opgaverne, er noget af det bedste også, at jeg på bagkant kan sige: “Jeg gjorde det”, slutter hun.

Af andre kendte, kan seerne se frem til bokser Sarah Mahfoud, youtuber Camilla Frederikke, radiovært Julie Rahbek, komiker Dan Andersen, skuespiller Sebastian Bull, danser Thomas Evers Poulsen og designer Søren Le Schmidt.

Danser Thomas Evers Poulsen er også glad og siger:

Læs også  Discovery på vej med Droppet

 -Jeg blev kasseret til militæret, så jeg tænkte, at “Stjerner i Trøjen” var min mulighed for at få den oplevelse. Jeg blev bekræftet i, at jeg er vild med disciplin, og at jeg ikke er for fin til at lave “nummer to” i skoven. Og så blev jeg overrasket over det stærke sammenhold og hvor hurtigt, det opstod, understreger han.

Programdirektør Pil Gundelach Brandstrup, glæder sig også og siger:

 -Første sæson af “Stjerner i Trøjen” blev taget enormt godt imod af seerne, og vi har derfor sendt 12 nye rekrutter i trøjen. Så man kan glæde sig til endnu en sæson med spænding, stærkt sammenhold og masser af rørende øjeblikke, slutter hun.

Sæson 2 åbnes op med hele to episoder den 3. februar, så stream og på Kanal 5.