Fuld sol og bar hud på TV2 – lige om snart

Så er det endeligt blevet tid til næste omgang af TV2s største drama succes, måske endda nogensinde.

“Badehotellet” er nemlig tilbage og kan fejre at seerne er på vej til at kigge meget på sæson nummer 9.

Og nu hvor serien som altid tilbyder 100 procent sol garanti, og derfor masser af skuespiller hud, er der vel ikke meget andet at gøre end at se med.

Som TV2 selv skriver det, falder “sommeren tidligt i år”, nu hvor “Badehotellet” tager hul på deres næste sæson, på TV2 Play og på TV2s hovedkanal.

Det er stadig Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, der skriver historien, der – dog ikke undgår – at blive påvirket af “befrielsessommeren i 1945”, hvor det nu igen er blevet tid til at tjekke ind på Amandas hotel ved Vesterhavet.

Selv om at det ser hyggeligt ud, har de ikke lige fået tændt for solen her

Fiktionschef Katrine Vogelsang, glæder sig og siger:

 -Vi kender alle sammen de dejlige billeder fra dengang, Danmark blev frit igen. Men der var også en bagside af frihedsmedaljen, og det mærker vores karakterer i “Badehotellet” også. Det er ikke kun sol, sommer og fest, der venter, når Amanda slår dørene op, for nu skal regnskaberne gøres op. Krigen har efterladt både mentale og fysiske ar hos personale og gæster, og det er ikke noget, der bare kan ordnes med en gang bridge eller et glas cognac, slutter hun.

Læs også  Streamtallene er stadig stabile

Hotellet har i den forbindelse været “besat af den tyske værnemagt” de sidste 4 år, hvorfor der vil optræde masser af efterladenskaber fra soldaterne der nu er væk.

Og selv om at det må siges at være lidt optimistisk, håber Amanda at hun kan “fjerne sporene efter dem” og så ellers håbe på at “stamgæsterne igen har mod på at holde endnu en sommerferie ved Vesterhavet”.

Som du har gættet det, nu hvor alt er sol, og alt bare lykkedes i den serie, kommer stamgæsterne tilbage.

Og nu hvor de også er “ivrige efter at lægge krigen bag sig og nyde befrielsen sammen med kære, gamle venner”, har du gættet det.

Heldigvis er personalet tilbage – vist endda med nye kopper

Denne sæson bliver – om muligt – endnu mere happy, end de 8 foregående.

I den forbindelse er der ydermere blevet plads til nye ansigter.

Herunder “Amandas datter Frida”, spillet af Lara Azimi-Busekit), Sarah spillet af Ella Hammarsted Liedberg, der kommer forbi med hendes farmor, fru Fjeldsø.

Som et dramatisk højdepunkt, ved hun jo ikke at Edward Weyse er hendes rigtige far, hvilket hun måske finder ud af i denne sæson.

“Badehotellet” havde i 2021 vilde 1.669.000 seere i snit, og selv om at tidligere sæsoner også har haft mange seere, er dette dog – foreløbigt – seriens rekord.

Læs også  Drive Studios bag indsamlingsformat til TV2

Der er premiere den 6. februar på TV2 Play og lineær premiere mandag den 7. februar på TV2s hovedkanal.

Her en promo for sæson 9