TV stationerne pibler frem

Man skulle tro at det er ved at blive forår.

Og det er det åbenbart allerede i England.

Her har ITV Studios netop fundet frem til at den letteste måde at “lave en ny TV station” på, er ved at tale med en af producenterne af smarte TV, og lige få lavet en aftale om et “Samsung TV Plus channel partnership”.

Når det er på plads, har du din egen TV kanal, der både kan være en national en af slagsen, eller som i tilfældet med ITV Studios, en TV kanal, der med et slag kommer ud til hele Europa, hvor Samsung kunder, (senere ) kan tilkøbe adgang til Samsung TV Plus i en SVoD version, eller se med i AVoD versionen.

ITV, der hjemme i England allerede er en TV station, der sender TV på en række TV kanaler, får med andre ord nu også en FAST TV kanal på Samsung TV Plus.

Som vi forstår det først i en AVoD version, og senere som en SVoD kanal, der kommer til at hedde Storylands.

Skulle du være frisk på at kigge på Storylands, er der i den forbindelse da ellers en masse at glæde sig til.

ITV Studios, lover at kanalen bliver “the home for the best European drama”, fuldt af indhold produceret af selskaber, der er en del af ITV.

Læs også  Sky på vej med 80 nye serier i 2020
BBC fik placeret hele fire AVoD kanaler på Samsung TV Plus sent i 2021

Blandt de serier og andet der allerede nu skulle være sikre, er “Aber Bergen”, “Un Village Français” og en ny serie/film fra folkene bag “Gomorrah”, der hedder “Masantonio”.

Kanalen Storylands, supplerer så ellers op med 24/7 udsendelser med Gordon Ramsay.

Hans format “Hell’s Kitchen” bliver nemlig sendt resten af døgnet, altid, så dem der ikke kan få nok “Hell’s Kitchen”, nu snart kan se de samme udsendelser igen og igen, på Storylands, kun afbrudt af uendeligt mange reklamer.

Det er lidt usikkert hvornår kanalen går i luften.

Sikkert skulle det dog være at der nu eller snart bliver taget hul på kanalen i England, hvorefter den rulles ud på andre store markeder, for til sidst at være til at finde på dit Samsung TV i hele Europa.

ITV Studios er i den forbindelse ikke den første store spiller der rykker på FAST/AVoD markedet, der – længe – er spået til at blive det næste store stream marked som – for eksempel – broadcastere let kan teste af, før de lancerer SVoD tjenester eller andet.

ITV råder over – omkring – 90.000 timers indhold.

Og Storylands er i den forbindelse opfølgeren på deres YouTube kanaler, der blev lanceret sidste år.

Her er der både scriptede “kanaler” og hele 4 non-scripted “kanaler” der er branded som “Our World”, “Our Life”, “Our Stories”, “Our Histories” viser “streamer” af indhold fra arkivet.

Læs også  BBC som SVoD - måske

Ruth Berry, Managing Director at ITV Studios Global Distribution, glæder sig over udviklingen og siger:

 -We are very excited to partner with Samsung TV Plus to launch FAST channels in EMEA, starter hun og fortsætter.

 -We have an amazing library of 90,000+ hours of IP and the FAST/AVOD space is a key strategic focus for ITV Studios as we look to provide global audiences with new ways to access some of our best known scripted brands, formats and non-scripted entertainment content, slutter hun og bliver suppleret af Richard Jakeman, European Head of Business Development for Samsung.

Han siger:

 -The growth of Samsung TV Plus has everything to do with the quality of the content, starter han og fortsætter.

 -We are working hard to deliver the best content possible to our customers, wherever they are. The addition of Storylands by ITV Studios and Hell’s Kitchen will enforce our commitment to a wide variety of quality programming for everyone, slutter han.

Som vi forstår det, er det ikke kun på Samsung TV Plus, at du kan se de mange FAST kanaler, som Samsung TV Plus tilbyder.

Allerede nu, eller snart, kan du også se alle Samsung TV Plus AVoD kanalerne på alle ( nyere ) Samsung Galaxy enheder.

Læs også  Amazon satser på Live Add Ons

ITV Studios lover ikke at sende indhold der er ældre end fra 2016 og frem.

Til gengæld lover de at sende indhold 24 timer i døgnet.

Vi forstår ikke helt hvad de siger i trailer for “Masantonio”, men det er altså en af de film/serier du snart kan se på Storylands