Masser af brugt OL udstyr til salg

Nu hvor dette års Winter Olympics er ved at være færdig, ser det ud til at betyde at det er lettere at sælge de udstyr der blev brugt der, end at tage det hjem.

igen.

Det kan selvfølgelig også være at ES Broadcast, allerede før OL, havde besluttet sig for at det gear de og andre har brugt på OL i Kina, alligevel skulle videre, hvorfor der allerede var tale om det brugte udstyr der “alligevel” skulle sælge lige om snart.

Hvordan priserne så ellers påvirker det vilde salg efter Arena Television’s konkurs, eller rettere den igangværende auktion, er svært at vurdere.

Sikkert er det dog at ES Broadcast Group, ha rpænt meget – rimeligt lækkert – gear til salg, til priser, der såmænd ikke er “totalt umulige”.

Igen.

Lækkerier som en HDC-4300 kæde og et X90 4K Canon UJ er blandt det gear der bliver solgt til herligt lave priser

Det kræver at du har brug for 4K glas, eller 4K slow, som en HDC 4300 kæde, der ( nu eller snart ) er til at få fingre i for 42.000 pund med lokal engelsk moms, som man da vist kan hente igen hos skat, hvis man spørger meget pænt.

På samme måde, ser det ud til at en herlig 90x 4K Canon kan tages ind i produktionen for 48k pund.

Igen.

i begge tilfælde pænt mange penge.

Læs også  Endnu en Artemis ude og løbe

Men altså nærmest intet i forhold ny prisen på sådanne produkter.

Listen fra ES Broadcast, der er langt fra komplet, selv på deres eget site, inkluderer bunker af kameraer ( typisk GV og Sony ), billedmiksere, 4K HDR Grading monitors som en Sony BVM-HX310 der plejer at koste små 40.000 Euro ex moms, men som nu kan erhverves for 23,5K Pund, hvis du kan finde ud af at få den engelske moms tilbage.

Ellers er der bunker af ( store ?) tripods samt andet gear fra Sony, Grass Valley, Telestream, Canon og Vinten.

Fælles for det meste af det her udstyr er – modsat udstyr fra Arena Television’s konkursen – at det stort set ikke har været brugt.

Det er – med undtagelse af 2-4 ugers intensivt brug, “helt nyt gear”, til en bedre pris end normalt.

Der er bunker af 750 og 250 hoveder til salg hos ES Broadcast i disse dage – som de skriver det er priserne ( måske ) så lave at du er nødt til at ringe

Dog med det forbehold at dele af gearet også var med til Sommer OL.

ES Broadcast Group chief executive Ben Murphy siger: 

 -We believe we are able to offer our clients unsurpassed quality, value for money and the peace of mind that they simply cannot get via other channels. Having provided this equipment new at the start of the summer sports calendar, we know the exact provenance of the equipment and that it has run up only very limited hours of use, starter han og fortsætter.

Læs også  Så kan A7SIII også S-Cinetone

 -We are happy to provide warranties on all equipment and in, the rare circumstances it is necessary, we can offer technical support via both our experienced in-house engineers and our manufacturer partners. Very often we can also offer loan units should it be necessary to return an item for repair, thanks to our extensive rental stock, which is one of the world’s largest, youngest and best-maintain UHD and HD fleets in the world. And this also allows us to help our clients scale up their productions when the need arises, slutter han.

Du kan få fornemmelsen af hvad de har til salg ( lige om snart ) her.

https://www.esbroadcast.com/product-category/ex-olympics-equipment/