Nyt NetGear Imago Sonas samarbejde

AV idag er jo meget andet end et par kameraer og lidt streaming.

Det er også installation og video kilder og en hulens masse teknik, der – i mange tilfælde – nu lever i diverse smarte netværk.

Derfor kan det ikke overraske at NetGear netop har indgået et større samarbejde med Imago Sonas, der er en såkaldt AV-distributør.

Aftalen der inkluderer alt fra Switches, til Access Points, Routere og meget mere er nu en del af Imago Sonas produkt kataloget, der så ellers kan tilvælges når det er relevant.

Motivationen bag aftalen, set med Imago Sonas briller er – blandt andet – fordelene med features som “AV over IP” og Dante i en god del af det netværks gear NetGear tilbyder.

Selv om at IP over AV lyder pænt konference agtigt – har det masser af potentiale i TV Studier eller i OB vogne

Head of Products, Brian Thorngaard, siger:

 -Vi ser i øjeblikket udvikling, hvor AV-installationer smelter mere og mere sammen med netværket i kundernes mødelokaler, stadions, teatre osv. Dette sætter krav til netværksprodukterne, os som branchens rådgivere og selvfølgelig til AV-sælgere og installatører, så alt sættes rigtig sammen som tilbud og sidst men ikke mindst bliver rigtigt sat op og konfigureret. Her har Netgear en stor styrke i hele deres serie af AV Switche, som kan håndtere alle de nye AV-teknologier. Sammen med NetGear-salgsingeniører kan Imago Sonas rådgive og træne forhandlerne så de bliver styrket i netværksviden, og Netgear support sidder klar, hvis forhandlerne har spørgsmål eller brug for kritisk hjælp, slutter han.

Læs også  Batteri lys på location

Arend Karssies, Regional Director Nordics and Benelux, er også glad.

Han siger:

 -Skiftet ( til IP-baserede AV-installationer, red. ) er ikke noget, alle AV-forhandlere er forberedte på endnu, så vi er meget glade for at have en distributør, der står klar til at rådgive dem bedst muligt. Det kan Imago Sonas helt sikkert, og sammen med NetGear får forhandlerne den bedst mulige pre- og aftersales support fra NetGear og Imago Sonas, slutter han.

Dermed skulle udviklingen med stadig mere PoE og AV over IP, være sikret for de kunder der vælger denne leverandør.

Er det ikke helt der hvor den enkelte kunde står idag, lover Imago Sonas omvendt at kunne rådgive med det som udgangspunkt.

Imago Sonas forhandler allerede i dag løsninger fra producenter som Altona, samt Mersive Solstice og en masse andre løsninger der kan bruges i mødelokaler, til store installationer og i en række andre sammenhænge.

Læs mere om Imago Sonas her.