C More prøver med ITV crime TV serie

Det er efterhånden overordentligt svært at få fingre i indhold der – kunne tænkes – at gøre kunderne glade.

Heldigvis – i den forbindelse – prøver både broadcastere og streamere hele tiden på at skaffe den nyeste og fedeste indhold, så dem der allerede er kunder forbliver det, gerne kombineret med at der kommer nye til.

For eksempel fordi indholdet er godt.

Sådan er det også på C More, hvor der er premiere på “Trigger Point”, her den 9. marts. 

Og nu hvor der er tale om noget så eksotisk som en helt ny ITV TV serie, der følger en moderne engelsk “bomb squad”, hvor der både er kvinder og folk med andre farver med i, har du gættet det.

Der er tale om en “sprængfarlig krimiserie”, der følger livet i en gruppe af bombeeksperter, der hele tiden “risikerer eget liv og går den lange livsfarlige vej for at redde andre”.

Vicky McClure ser ret lille ud i den store bombe dragt – det betyder dog ikke de vilde da hun har stor erfaring

Bag serien finder du Jed Mercurio, der tidligere har skabt “Line of Duty” og BBC serien “Bodyguard”, som BBC efter sigende stadig skulle være på vej med en ny sæson af, på et tidpunkt ( serien har 745 positive anmeldelser på IMDB ).

Derfor kan det vel heller ikke overraske at det er Vicky McClure fra netop “Line of Duty”, der har den ledende rolle som Lana Washington, der er “en erfaren bombeekspert, der arbejder for politiet i London”.

Læs også  Sennheiser konsum bliver en del af Sonova

Hun er “bombe makker” med Joel Nutkins, der har en solid militærerfaring, blandt andet fra deres fælles tid i Afghanistan.

Serien åbner op med en “vanskelig opgave”, da en terroraktion rammer London under en hedebølge.

Derfor bliver det hurtigt til en kamp mod selveste tiden, da bombeeksperterne jo både skal holde hovedet koldt ( i varmen ) og under presset ( fra tiden ), i håbet på at “forhindre flere fatale aktioner”.

Vicky McClure, er glad for at være med i serien og siger:

 -Den ( serien, red. ) er dynamisk, den er actionspækket og fuld af fantastiske karakterer, der vil bringe dig helt ud på kanten af sædet i spænding før den næste eksplosive situation, slutter hun.

Jed Mercurio er EP mens Daniel Brierley har skrevet serien.

Daniel Brierley siger:

 -Jeg har altid været fascineret af psykologien hos mennesker, der nærmer sig fare, og går mod problemet i stedet for at løbe væk fra det. Det strider mod vores menneskelige instinkter. Hvis jeg så noget farligt på gaden, så ville jeg vende mig om, og gå i en anden retning, slutter han.

Vi har en promo for serien der (cirka ) er 6 uger foran hjemme i England på ITV, der hurtigt bliver hentet da C More, sender eller giver adgang til to nye episoder hver onsdag, her fra den 9. marts.

Læs også  Nent opruster på studie siden

Serien består totalt af 6 episoder.

Her promo.

<iframe width=”853″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/-zQuT3wP1x4″ title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>