267 grams kamera der kan zoome

Sidste nyt fra tyske Dream Chip, er at deres AtomOne mini Zoom kamera nu kan zoome.

Ikke vildt meget, men nok til at det kan bruges til noget.

Ganske som selve kameraet, der er et meget lille broadcast kamera, der på ingen måde er beregnet til at bære på skulderen.

Det er derimod skabt til at kunne bruges i situationer hvor der ikke er plads til et kamera, eller steder hvor det bare er “sjovt” at der pludselig er monteret et kamera.

Nyheden The AtomOne Mini Zoom kamera er i den forbindelse ikke helt så lille som deres AtomOne mini.

Omvendt kan det altså zoome.

Og med en størrelse på cirka 60x80mm er det stadig muligt at gemme det de fleste steder.

Selve sensor, der er relevant i denne forbindelse er en 1/2.5tomme sensor, der med en rolling shutter kan optage i op til 1080p60.

Nyheden der kan det hele og som bare vejer 267 gram

Zoom funktionen der mere er til at beskære med end til at zoome med mens kameraet er klippet ud, går fra pænt vilde 130 grader og ind til 66 grader.

Og nu hvor der er tale om et F1.6 kamera, er det lige før det ved 66 graders brændvidde er muligt at få en marginalt uskarp baggrund.

Producenten mener selv at nyheden passer perfekt på “race car bumpers”, på “dashboards”, bag målet, på nettet eller til højre og venstre for steder hvor det er sjovt eller cool at der pludselig er placeret et kamera.

Læs også  Zeiss prøver også med flere

Målet er – med hele AtomOne serien – at komme tættere på ( typisk ) sports begivenheden, så seerne kan opleve sporten helt tæt på.

Og hvor det tidligere har kostet en masse tid og test at få placeret det enkelte “mikro kamera” kan det nu placeres mere “cirka” og beskæres “på plads” fra styringen, i en fart.

Som vi forstår det, betyder det at der ikke er hverken indbygget vandtæt hed, eller mulighed for at køre “super-slow” med dette kamera.

Igen.

AtomOne serien, er omfattende, og vokser hele tiden.

Dream Chip har netop indgået et partnerskab med Bradley Remote i håbet om – på sigt – at få integreret en smule pan-tilt i dette eller alle AtomOne kameraer.

Lykkedes den ide, er Dream Chip på vej med verdens mindste PTZ kamera serie.

Vist nok stadig det mindste “broadcast kamera” i verden

Christian Kühn, Product Sales Marketing Manager forklarer:

 -.The AtomOne range has always been about providing creative possibilities that can’t be achieved with larger cameras. Whether it be mounted on a net, a drone, or the front bumper of a car, our cameras bring audiences closer to the action and allow for the communication of excitement and emotion. Developing these elements is always the focus of our continued, intensive research and development process, starter han og fortsætter.

Læs også  Endnu et cage

 -The new AtomOne mini Zoom is quite a remarkable addition to our range – and to the market – allowing even greater control and creativity. As with the rest of the AtomOne range, it’s a hugely adaptable and resilient tool that provides exceptional, undistorted image quality. We’re excited to see the creative applications that our customers find for the camera, slutter han.

Læs videre om Dream Chip her.