Måske NAB kan premiere det nye Arri Cam

Der er stadig ikke nogle der har bekræftet det hos Arri.

Den skulle dog være god nok.

Arri skulle være på vej med mindst et nyt kamera.

Dette, der ( kunne være ) et Super35 Alexa der oprindeligt var annonceret til at ramme markedet tilbage i 2021, bliver i den forbindelse udstyret med – en sikker NAB2022 nyhed – deres 24V batteri sytem, der får et mount der hedder “B-mount”.

Dette mount, der såmænd allerede eksisterer, er netop blevet erklæret det “batteri mount” der kommer på alle fremtidige Arri kameraer, og måske også på det rygtede “10th Anniversary” kamera, der – oprindeligt – var annonceret som et “4K Super35 Alexa”.

Den megen snak om B-mount batterier i den forbindelse, kunne omvendt sagtens tænkes at være Arri’s forsøg på at fjerne fokus på det faktum at det efter hånden er ved at være nogle år siden Arri sidst frigav nye kameraer.

Kameraer der som bekendt gerne skulle være bedre end forgængerne, og som “i værste fald” heller ikke kommer i år, hvorfor dem der diskuterer Venice 2 eller et Arri, kunne blive “tvunget” til at gå 8K med Sony, i stedet for 4K S35 med Arri, som eksempel.

Arri har siden april 2021 udviklet på 24volt mount konceptet sammen med bebob

Bevares, nu med et 24volt batterisystem.

Der er uanset dette, flere der er begyndt at skrive om dette 24V batteri system, der såmænd er smart.

Læs også  Bebob og Arri

Stadig flere lamper er nu blevet så store og voldsomme at det ikke længere er muligt at drive dem med 12volt batterier.

Der skal i stedet 24volt til, og gerne flere af slagsen, som i tilfældet med de nye 1200Watts COB lampe fra Aputure, eller den lidt ældre Nanlux Evoke 1200, der begge kan operere på 2x 24 volt.

Arri selv producerer jo også lamper.

Og selv om at disse ikke er udstyret med Arri B-Mount batteri mounts, fra starten af, kan de opgraderes, hvorefter de – udstyret med 24 volt batterier – kan levere lys meget længere.

Og det i mængder der er pænt vilde.

Arri kræver nemlig at batterier der skal monteres på deres B-Mount, skal kunne leverer 15 Ampere, hvilket er voldsomt.

Som pointeret er B-Mount ikke helt nyt.

Arri hoppede på vognen tilbage i 2021 sammen med Bebop, der siden har udviklet en række 24 volt batterier.

Og det er disse batterier der nu kommer til at danne skole for fremtidens 24Volt batterier, der både kan bruges på alle kommende Arri kameraeer, på deres lamper og gear fra Aputure og Nanlight, som eksempel.

Her en video ( med pænt dårlig lyd ) om emnet, der ser ud til at løfte sløret for et kommende “med meget højere opløsning”, Arri kamera, der kræver 24 volt så det kan “køre meget høje frame rates”.

Læs også  Arri 24-75 Signature Zoom kommer til marts