Meget dramatisk på discovery+ og Kanal 5

Her fra den 31. marts, kan alle der ved – eller blot har en fornemmelse af – hvad Dopamin er for en størrelse, se serien af samme navn.

Og selv om at der er tale om en slags hospitals serie, der både er ung og helt utroligt dramatisk, skulle der også være blevet plads til både ung kærlighed, og lidt kig ind over hegnet, til alle de forbudte ting.

Selve handlingen, følger sygeplejersken Maiken, der arbejder på “et universitetshospital i Aalborg”, hvor hun arbejder sammen med lægen Jacob, der også er hendes kærreste.

Desværre for parret og heldig for os seere, bliver “…parrets verden vendt op og ned, da den nye, betagende, norske medarbejder Ida starter i afdelingen”.

Hun tilbyder nemlig kaos og lidt til, til Jacob og Maiken, der ellers havde sådan en kedelig og helt almindelig tilværelse. “..både på hospitalsgangen og i deres privatliv”.

Serien “Dopamin” foregår på et universitetshospital i Aalborg hvor ting hurtigt kan gå galt – så det gør de

I bedste stil, er det hele rigtigt ungt.

Og meget dramatisk.

Ledende rolle er tilfaldet Amalie Dollerup, der spiller Maiken, mens Jonathan Harboe er kæresten Jacob.

Norske Josefine Frida, er Ida.

Og selv om at lyder som en kliche, er der lagt op til en masse trekanter, nu hvor de tre ledende roller, bliver suppleret med skuespillere som Ellen Hillingsø, der forresten også er veninde med Maiken.

Læs også  FilmFyn film om begivenhederne på Ryslinge Højskole

Det hele er skrevet af Christian Vangsgaard, Malthe Koch og Martin Winther, med Martin Winther som instruktør.

Christian Vangsgaard og Malthe Koch producerer og fungerer som showrunnere på serien.

Serien følger op på serier som “Fars Drenge” og “Fixer”, der i begge tilfælde ikke havde specielt mange seere, men som altså ser ud til at have haft nok til at Discovery fortsætter med at producere fiktion, som – kunne man gætte på – bliver sendt på de mange versioner af discovery+, du finder rundt om i Norden.

Måske endda længere væk.

Her en promo for serien.