Mens broadcasterne sover

Nu kan det godt være at Pluto TV ikke rigtigt hører til på de fine og bonede gulve.

Det har dog ikke forhindret denne udbyder at “indhold”, konkret +1000 “tema kanaler”, der – lige for tiden – opleves af 64 millioner bruger – globalt –  hver måned.

I foreløbigt 26 lande.

Som du måske allerede er klar over det, kommer Pluto TV også her til landet.

Det gør de den 18. maj, hvor planerne er at dem der vil kan kigge med på blandt andet Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV, Chromecast, Samsung, LG og iOS- og Android-apps.

Festen stopper dog ikke der.

Pluto TV ser ud til at have tjekket op på hvad de unge vil.

Og selv om at broadcasterne stadig ikke har gættet det, er trenden AVoD, eller Fast TV, der – i begge tilfælde – ikke er broadcast.

Pluto TV endte som en app på alverdens LG TV sidste sommer – nu er tiden kommet ti Windows

Derfor har Pluto TV nu kastet sig ind i et samarbejde, der – potentielt – er det vildeste de nogensinde har indgået i.

Og i hvert fald det vildeste siden de landede LG Electronics, der ligesiden har distribueret mindst 100 TV kanaler ( tema kanaler ) i blandt andet Frankrig, Spanien, Tyskland og i England ( vi gætter på at det er den pakke vi også får her i landet, red. )

Læs også  Amazon satser på Live Add Ons

Tilbage til den nye aftale, har Pluto TV såmænd landet Microsoft, og vil derfor snart kunne opleves på Xbox Series X|S, Xbox og på alle PC’er med Windows 10 eller Windows 11.

Som altid med sådanne aftaler, skal de lige testes af, hvorfor det kun er hele USA, England, Italien og i hele Latin Amerika, Pluto TV starter ud i.

I løbet af “de kommende måneder” bliver denne service dog også til gengælig i Spanien, Frankrig og her i Norden.

Så et gæt er at vi både får de – cirka – 100 tema kanaler på de omtalte platforme, der allerede fra den første dag også tilbydes på Xbox også.

Olivier Jollet, senior VP and general manager of Pluto TV International, er glad og siger:

 -Launching Pluto TV on Xbox consoles and Microsoft Store on Windows is a crucial step to make the service available where and when the fans want to enjoy it, starter han og fortsætter.

 -Collaborating with Microsoft adds tremendous value to our already wide distribution, slutter han.

Det er ukendt om lokale broadcastere end har registreret at størrelser som Pluto TV, SkyShowtime og sikkert et par andre globale stream og AVoD og FASt -tjenester har planer om at indtage det lokale marked også.

Læs også  Vi er 191 millioner EU streamere i 2025