Hardcore BoyToy reality på HBO Max

Det måtte jo komme.

Altså at HBOMax satser på hård reality.

Specielt nu hvor Discovery har overtaget størrelsen, hvorfor det nu er blevet tid til at fylde HBO Max op til kanten med reality, hvor Boy Toys, eller FBoys ( fuckboys ) fylder landskabet ud.

Indtil videre er det blot kendt at produktionen af Fboy, der havde premiere på HBO i USA, sidste sommer, er på vej i produktion som FBoy Danmark.

Og uden at være helt afklaret om formatet, skulle det efter sigende handle om at 3 kvinder vælger mellem 20-30 mænd, der ( enten ? ) er fuck boys, eller (?) Fboys, der kun er med i formatet fordi de leder efter den eneste ene.

Fboy Island ligner reality til vokse – der produceres uden snerpede senderegler som dem TV2 og DR efterlever

Altså cirka.

Igen.

Det er lodret ligegyldigt hvad formatet handler om, da de kvinder, der vælger at se med, jo ikke har ambitioner om andet ( kunne man gætte på ) end at kigge på nogle nye/andre afklædte mænd, end dem de finder på de andre Discovery platforme.

Der i maj sender “Love in the Jungle”, “Sexpertene”, “Say Yes to the Dress: Around the World”, der supplerer alt det andet reality FBoy snart skal til at konkurrere med.

Forskellen med Fboy, er at mændene – og kvinderne – allerede har taget det meste af tøjet af, når kameraerne starter med at optage.

Læs også  Disney spekulerer i forældre

Ganske morsomt var Nikki Glaser, vært på formatet i USA.

Og nu hvor hun er “komiker” skal det blive spændende at se hvilken kvindelig komiker formatet ender med at finde her i landet.

Vi har ingen anelse om hvornår formatet bliver sendt.

Sikkert skulle det dog være at de ( formodentlig ) også optager på Caymanøerne, der befinder sig i Caribien, fra Maj til først i juli.

Vil du vide mere om formatet, er wiki din ven.

Vi har fundet en hårdt pumpet trailer der ser ud til at være målrettet et voksent publikum, nu hvor HBO jo ikke er underlagt ( de samme ) senderegler som – for eksempel – DR og TV2 er det.

Om det så betyder sex, mere – om muligt – nøgen hud, og andet, finder du først ud af når du kigger på FBoy Danmark på HBOMax, på et senere tidspunkt.