Peacock fortsætter hvor Netflix slap

Nu er det jo sådan at vi end ikke får Peacock her i landet.

Tjenesten kommer dog, men hedder i stedet SkyShowtime, fordi vi her i Europa “bedre kender” Sky, end vi kender Peacock, der i realiteten bare er NBC, en af USA’s største broadcastere.

Det hele ( både Peacock og Showtime ) ejes dog af de samme, der – forresten – også ejer Sky, hvorfor de nu er på vej med SkyShowtime, der bliver rullet ud i Europa i løbet af 2022. ( dato er stadig ukendt )

I den forbindelse, tyder en del på at SkyShowtime, har endog meget vilde planer.

Ejerne ejer nemlig også et lille filmselskab, der hedder Universal Pictures, som de har indgået et samarbejde med.

Et samarbejde, der – set herfra er pænt genialt – handler om at producere en række spillefilm ( og sikkert en masse serier ) der kun – og kun – kan ses på netop Peacock/SkyShowtime.

Lettere forvirrende bliver Peacock til SkyShowtime i Europa selv om at Peacock bliver markedsført heftigt i USA

Du skal simpelthen være kunde for at få øjnene i “Shooting Stars”, “Praise This” og “The Killer”, der er tre film, der kommer på SkyShowtime i 2023.

Kelly Campbell, President, Peacock and Direct-to-Consumer and International, NBCUniversal, forklarer:

 -We know people join Peacock to watch movies, so we are constantly adding more to serve fans, starter han og fortsætter.

 -Together with the Universal Filmed Entertainment Group, we are excited to deliver fresh, exclusive, original films next year to our customers in addition to the legendary Universal Pictures blockbuster films and beloved franchises streaming now, slutter han.

Læs også  Status over et par nye US streamere

Dermed an de nuværende 28 millioner kunder glæde sig til at en masse andre kunder ( her i Europa ) også kigger med, når der er premiere på de omtalte spillefilm der bliver i Blockbuster kaliberen.

Det er i den forbindelse allerede kendt at “Shooting Stars”, bliver en film med og om LeBron James og Maverick Carter og deres SpringHill Company, film selskab, der har rettighederne til “Shooting Stars”, der følger LeBron fra high-school og frem til i dag.

“Praise This” får Chloe Bailey i den ledende rolle som nyeste medlem i et kirke kor, hun ønsker bliver lidt mere moderne.

Måske fordi hun  – sådan lidt tilfældigt – også er kæreste med en hip-hop stjerne.

Will Packer producerer, som han gjorde med “Girls Trip”.

Slutteligt er “The Killer” en kommende John Woo film, hvor han har fået lov til at bruge lige så mange penge som han har lyst til.

Et gæt er at The Strip i Las Vegas, Eiffeltårnet og et par skyskrabere i Dubai, springer i luften, i løbet af de første 20 sekunder af den film.

SkyShowtime estimeres til at have op imod 43 millioner SVoD kunder i løbet af 2027.