RomCom på Viaplay

Folk der bare bare ikke kan få nok af de stadig mere populære RomCom’s, eller romantiske komedier, kan glæde sig til at grine med og se en omgang ægte kærlighed, på den sjove måde, i “R.S.V.P.” ( “Tack för senast!”), der ( vist nok ) er en svensk produktion, som Miso Film står bag.

På billedet er der dog en række norske fald, så måske denne spillefilm bare er sådan lidt Nordisk, i det hele taget.

Ledende rolle tilfalder Lisa Carlehed, der sidst kunne opleves i “The Emigrants”.

Premieren der allerede er i Q4 2022, samler i den forbindelse en bunke svenske talenter foran det samme kamera, bedst understreget af at Lisa Carlehed, netop har fået en pris som “Best Actress” ved 2022 Guldbagge Award festen.

Filmens twist, er blandt andet, at den følger de samme mennesker over hele 4 år, fordelt på “ni kapitler”, der hver især har fokus på forskellige ferier. (Holiday celebrations )

Midt i det hele finder den interesserede Klara, spillet af Lisa Carlehed.

Hun er en 37  årig single kvinde, der arbejder som sygeplejerske, og som i forbindelse med hendes jagt på kærlighed også kommer til at stille sig selv en række eksistentielle spørgsmål ( som hvorfor kærlighed overhovedet eksisterer, nu hvor hun ikke kan finde den ).

Læs også  Sunday er tilbage

“R.S.V.P.” bliver instrueret af Moa Gammel (der såmænd også har været nomineret som “Best Actress” ved et tidligere afholdt Kristallen award show.

Måske vores hovedrolle alligevel møder den eneste ene

Manus står Ella Lemhagen (der tidligere har skrevet “I’ll Be Home for Christmas”, hvilket – kunne man mene – gør denne spille film til en film om kvinde(r) for kvinder, der – måske – også stiller sig de(t) samme spørgsmål.

I bedste Nordiske stil, er filmen baseret på den danske spillefilm “Lang historie kort”, der er skrevet af May el-Toukhy og Maren Louise Käehne.

Uanset dette glæder Lisa Carlehed meget til filmen kommer ud.

Hun siger:

 -I’m so happy and proud to play Klara in “R.S.V.P.”, starter hun og fortsætter.

 -I’m surrounded by completely fantastic fellow performers – this is truly an ensemble piece. It’s a privilege to portray Klara in all her insecurity and charm, and I love the way Moa Gammel gives such a key place in the film to visual style and music, slutter hun.

Filippa Wallestam, Group Chief Content Officer for Nent Group, er også glad.

Hun siger:

 -Holiday celebrations mean different things for all of us – but they always mean something. Viaplay’s latest film project is a warm and thoughtful story that offers a fresh view on this universal human experience. The amazing talents behind “R.S.V.P.” will make it a compelling addition to “Hilma”, “Stockholm Bloodbath” and many more on Viaplay’s fast-growing original film slate, slutter hun.

Læs også  RTL Group vil også

Ud over Lisa Carlehed, kan dem der vælger at kigge med, se frem til Oscar Töringe (“Thin Blue Line”), Christian Hillborg (“Young Royals”), Liv Mjönes (“The Holiday”), Johannes Bah Kuhnke (“Love & Anarchy”), Felice Jankell (“Snabba Cash”), Madeleine Martin (“Lea”), Anna Granath (“Anxious People”), Kristofer Kamiyasu (“Hitman’s Wife’s Bodyguard”) og endelig Line Verndal (“Ragnarok”).

EP er Max Hallén, Peter Bose og Jonas Allen fra Miso Film, samt Lotta Dolk fra Viaplay. 

Optagelserne er allerede startet i Stockholm.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.