Mere boksning på kabel TV

Sport Live og TK Promotion har har netop indgået en toårig aftale om at Sport Live producerer og sender seks årlige boksestævner.

Første bokse fest på TV, bliver her den 11. juni, hvor blandt andet ungdomsverdensmesteren Jacob Bank bokser i ROFI-Centret i Ringkøbing.

Senere kommer der andre stævner, der ( måske ) også bliver sendt på TV2 Sport, der stadig nævnes på enkelte af de posters TK Promotion, har liggende på deres site.

Om fremtiden så ellers betyder at alt TK Promotion flytter over på Sport Live, og dermed ud til omkring 500.000 kabel TV kunder, ser ud til at være uafklaret.

Sikkert er det dog at ingen ser ud til at tale om fremtiden.

Det meste handler om boksning og nu og her.

Kasper Holgersen og Thomas Madsen, der er med i lederskabet af TK Promotion, glæder sig over udviklingen.

Sport Live har som vi er orienterede tidligere sendt både landskampe og andet – fremtiden byder på meget mere boksning

Kasper Holgersen, siger:

 -Thomas og jeg er utrolig glade for, at vores arbejde begynder at bære frugt, så vi nu kan lande en aftale med Sport Live. Der har fra starten været en konstruktiv dialog mellem os, og vores visioner for aftalen passer godt sammen. Jeg er glad på boksernes vegne, da de nu med sikkerhed får lov til at underholde det danske boksepublikum de kommende to år, slutter han.

Læs også  Waoo fik 44K nye TV kunder

Flemming Kjellerup, direktør i F3 Media Group, der står bag Sport Live er også glad.

Han siger:

 -Sport Live, er sat i verden for at sende al den danske sport, der fortjener at komme på TV. Og det må jeg sige, at der er tale om her. Professionel boksning har stolte traditioner som TV-sport, og Kasper og Thomas har allerede vist, at de kan lave fremragende stævner. Vi er glade for, at vi med denne aftale kan være med til at sætte yderligere skub i en udvikling, hvor de stærke danske boksere kan blive yderligere eksponeret på TV, slutter han.

Aftalen ser ud til at følge op på en aftale der allerede er indgået med Danmarks Bokse-Union, der enten løber frem til 2024 eller som – indtil videre – handler om /byder på “tre vigtige boksebegivenheder i løbet af 2022”.

Sikkert skulle det uanset være at aftalen inkluderer danmarksmesterskaberne i boksning for seniorer afvikles i Vejle til efteråret og to landskampe. ( mellem Danmark, Belgien og Bulgarien ) 

Danmarks Bokse-Union skulle være endog meget tilfredse med den TV aftale.

Lars Kristensen, event-koordinator i Danmarks Bokse-Union, siger:

 -I DaBU ( Danmarks Bokse-Union ) ser vi frem til at kunne give alle bokseinteresserede muligheden for at se live boksning, når Danmarks bedste boksere er i aktion, både ved hjemlige landskampe og ved finalekampene, når de danske mesterskaber afgøres. Vi er tilfredse med at samarbejde med Sport Live, som altid leverer høj kvalitet, og vi glædes derfor over, at dette samarbejde fortsætter i 2022, slutter han.

Læs også  YouSee sælger unge serier til Skam land

Sport Live skulle have en penetration på omkring 500.000 husstande, via YouSee, YouTv, Waoo, Stofa, Norlys, Allente og enkelte lokale antenneforeninger.

Kanalen findes også som et “digital abonnement” hos Jysk Fynske Medier.

Det er ukendt om TV2 Sport fortsætter med at sende enkelte eller alle DaBU og TK Promotion kampene, eller om alt er flyttet over til Sport Live.