Tid til event TV

DR har netop løftet sløret for at de har store planer om at dække “folkeafstemningen om forsvarsforbeholdet” på alle leder og kanter.

Og nu hvor det bliver med Kåre Quist som vært, skulle der være god sikkerhed for at værtsrollen bliver varetaget rigtigt fint.

Krydset, der – som bekendt – kan eller skal sættes den 1. juni, eller tidligere som brevstemme, er allerede ved at blive planlagt på DR, der lover en masse TV og et værtshold, der sørger for at dække “folkeafstemningen om forsvarsforbeholdet”.

Derfor har DR allerede nu afsløret at de har planer om en partilederrunde og hele to partilederdebatter, der bliver en del af TV eventet i dagene op til, og på selve dagen, hvor “dækningen af folkeafstemningen” med stor sikkerhed går totalt amok.

Allerede her den 11. maj, altså idag, bliver der sat godt med turbo på dækningen, der så igen bliver fulgt op den 31. maj.

Vært hos DR bliver Kåre Quist der lover at værte sig igennem begge partileder runderne og selve dagen hvor der stemmes

Nyhedsdirektør Sandy French, glæder sig allerede og siger:

 -Vores hovedambitioner med dækningen er, at DR skal give danskerne en grundig og troværdig information om, hvad afstemningen handler om, så de har det bedst mulige grundlag for at tage stilling og engagere sig i afstemningen. Nu, hvor der ikke er så længe til, at vi skal til stemmeurnerne, intensiverer vi vores dækning med blandt andet de to partilederdebatter på DR1, hvor vi kritisk vil udfordre partiernes argumenter for, hvor de anbefaler, at vi skal sætte vores kryds, starter hun og fortsætter.

Læs også  Tid til Borgen

 -Som ved andre valg er det også vores ambition ved denne afstemning at gøre spørgsmålet om forsvarsforbeholdet relevant for alle danskere. Derfor har vi særligt fokus på, hvad resultatet af den konkret betyder for Danmark og danskerne herunder de danske soldater, siger Sandy French og uddyber, at der er masser af vigtige spørgsmål at tage fat på som for eksempel: Hvad kan EU i et forsvarssamarbejde, som vi ikke allerede kan med Nato? Hvordan vil EU-samarbejdet udvikle sig i skyggen af Ruslands krig mod Ukraine? Er der tale om en ny tid i dansk politik – flytter partierne sig?, slutter hun.

I dag bliver så ellers dagen, hvor alle der vil, kan se “den første partilederdebat”, der følges op af en “valgtest”, som interesserede kan finde op dr.dk.

DR følger op med P4 dækning samt P1 Morgen radio, der ( på selve valg dagen ) allerede fra klokken 06.00 og 4 timer frem, dækker valget.

De unge, der – som bekendt – hører P3, kan ligeledes se frem til at høre nyt “folkeafstemningen om forsvarsforbeholdet”.

På den kanal, kommer det dog mest til at handle om “hvad der egentlig er op og ned på folkeafstemningen”.

Mange unge bruger jo mere tid på SoMe, end på at høre radio, hvorfor P3 står parat med lette og hurtige svar.

Læs også  TV2 går all in på dronning Margrethes 50 år på tronen

De unge kan således se frem til at deres morgen radio ( der må være et ungt alternativ til morgen TV ?) “Go’ Morgen P3” dækker “folkeafstemningen om forsvarsforbeholdet”, ganske som “Påstand mod Påstand”, “Weekendmorgen på P3”, “P3 Essensen” og “P3 Instagram” også  gør det.

Er du for ung til P3, kan “de lidt ældre børn og helt unge” i stedet høre eller se mere på “Ultra Nyt”.

TV2 har ikke løftet sløret for hvordan de har planer om at dække “folkeafstemningen om forsvarsforbeholdet”.

Sikkert skulle det dog være at de er med fra “Folketingssalen på Christiansborg”, ( og der hvor ) partilederne samles.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.