Dopamin ligner salg materiale

Warner Bros. Discovery, der for et par uger siden blot hed Discovery har tidligere sendt en fiktionsserie på blandt andet Kanal 5 og på deres stream platform, der hedder “Dopamin”.

Serien, der både er begavet og relevant, har i den forbindelse oplevet det fine at blive pushet lidt på et par internationale salgsmesser, hvorfor serien her nu er på videre til blandt andet USA og Spanien.

Dermed er Amalie Dollerup, Jonathan Harboe og norske Josefine Frida, på vej til at blive væsentligt mere kendte, end blot her i landet.

Man kunne endda fristes til at tro at det netop er deres talent, der har fået serien ind på AMC Networks Southern Europe, der er en del af AMC.

På samme måde i USA, er det MHz Networks sikret sig rettighederne til serien, der – nu nærmest med garanti – ender med at blive forlænget.

Det er nemlig pænt sjældent at det udenlandske TV marked er interesserede i små serier, med mindre at de ved at de enkelte produktioner bliver forlænget.

I følge Warner Bros. Discovery, skulle dette såkaldte “trekantsdrama” også have vagt interessen hos en række andre internationale broadcastere.

Der bliver kysset og lidt til i det såkaldte trekantsdrama Dopamin

Helene Aurø, der er Sales & Marketing Director hos REinvent International Sales, der er ansvarlig for at sælge serien til udlandet, forklarer:

Læs også  Panasonic og multikamera markedet

 -Der er rigtig stor interesse for “Dopamin” fra udlandet. Lige nu er der over 30 TV-stationer og streamingtjenester, der kigger på den rundt omkring i verden. Vi forventer, at serien finder vej til mange seere i udlandet, slutter hun og bliver suppleret af programdirektør Pil Gundelach Brandstrup.

Hun siger:

 -Det er fantastisk, at Warner Bros. Discoverys nordiske fiktionssatsning gør sig bemærket i det meget kompetitive internationale seriemarked. Det understreger dels kvaliteten af nordisk fiktionsindhold og dels styrken ved Warner Bros. Discoverys globale netværk. Den store interesse for “Dopamin” viser, at vi i Danmark kan producere indhold, der har relevans på mange kontinenter og vi er meget stolte over, at “Dopamin” finder et publikum på tværs af kulturer og grænser, slutter hun.

Serien er skrevet af Christian Vangsgaard, Malthe Koch og Martin Winther fra Kamikaze Film Cph.

Og selv om at sæson 2 endnu ikke er officiel, er vi nærmest 110 procent sikre på at discovery+ og Kanal 5, mindst kræver en sæson mere.

Måske 2.

Det er fortsat muligt at se serien, på discovery+.

Her promoen.