IBC is a Go

Efter flere år med virtuelle det ene og virtuelle det andet, har folkene bag IBC netop – officielt – bekræftet at IBC2022, med 100 procent sikkerhed (?) vil bliver afholdt.

Bekræftelsen der både er kommet i form af en pressemeddelelse og en “åbning” af muligheden for at registrere dig som deltager, betyder derfor at du kan vælge at sætte kryds i kalenderen den 9. til den 12. september, hvor RAI Amsterdam igen kommer til at lyde som en børnehave, når granvoksne mennesker oplever det kommende Arri, som vi er pænt sikre på bliver præsenteret på IBC2022, ganske som alle de andre nyheder – der må formodes at være blevet holdt tilbage til IBC i år.

Selv om at det først er idag der er blevet åbnet for tilmelding til IBC2022 er der allerede 10 sider med udstillere

Skulle enkelte være interesserede kunne det tænkes at dette kommende Arri bliver bekræftet ( måske endda vist frem ) i Hollywood denne sommer, på LA Expo 2022, der er en del af Cine Gear Expo.

Og da det er til juni, er det altså om lige snart, at vi finder ud af om Arri og – måske – Canon og eventuelt Panasonic, er på vej med nye Cine orienterede kameraer.

Tilbage på IBC til september er det foreløbigt kendt at IBC2022 primært eller udelukkende bliver et “fysisk event”.

Der dermed bliver det første fysiske siden september 2019.

Læs også  Hvis du synes dit 1000Mbits er hurtigt

Michael Crimp, chief executive of IBC glæder sig og siger:

 -IBC 2022 will be an exciting live event that gives every attendee the chance to gain valuable insights, share expertise and unlock new opportunities. We’ve already seen how the return of live events is reinvigorating the industry and, at IBC2022, we will enable everyone on our show floor to get back to business in the face-to-face way they love, slutter han.

Dette års event, kommer blandt andet til at tilbyde et “Content Everywhere” område, i hal 5, hvor det handler om måder at tjene penge på at streame, være OTT, levere på flere platforme, og i det hele taget alt det nye der – til en hvis grad – er kommet istand netop på grund af den globale pandemi.

God tur, derned.

Du registrerer dig her.