IMDb TV nu på Apple TV

Hvis du allerede nu er gået igang med at lede efter IMDb TV, fordi du da godt lige vil se det AVoD film og serier, der er mulige at se der, kommer du til at lede ret længe.

Platformen er ganske rigtigt til at finde på Apple TV.

Den har bare også skiftet navn.

Så hvis det er relevant for dig at se IMDb TV, skal du i stedet lede efter Amazon Freevee, der er Amazon’s forsøg med AVoD, helt uden at det er muligt at se med, i en reklamefri version.

Tiltaget er nemlig ikke en “ren” AVoD tjeneste, men en kombination af AVoD og Fast TV, der dækker over “lineære TV kanaler” der er reklame finansierede.

Dermed er Freevee på ingen måde free eller gratis, ganske som du slet ikke kan komme igang uden at være en registreret “et eller andet”, der ikke er en kunde.

Når du har klikket dig igennem de indledende øvelser er der så ellers fart over feltet.

Amazon Prime kunder kan – cirka – se alt det der er at finde på Amazon Freevee når Fast og AVoD tjenesten kommer

De 75 reklame TV kanaler, er team kanaler, hvor du blandt meget andet kan finde indhold som “Bosch: Legacy”, der er et spin-off af Prime Video’s egen “Bosch” film serie.

En aftale med Disney skulle have givet plads til at dem der vil nu også kan se “Deadpool”, “Deadpool 2”, “Logan”, “Hidden Figures”, “Kenneth Branagh’s Murder on the Orient Express” og en masse andet fra denne koncern.

Læs også  Svensk TV marked eksploderer

Og selv om at det lyder som om at Amazon Freevee, kunne være en eksklusiv Apple TV app, er dette langt fra tilfældet.

Det er bare først nu at størrelsen er til at finde på dit Apple TV.

Er du mere til iPhone eller iPad, Android, Roku, Samsung, LG smart TV, Microsoft Xbox One eller Xbox Series X|S, Sony PlayStation 4 eller PlayStation 5, kan du også se de 75 “TV kanaler” der,  eller de mange Disney film.

Altså når tjenesten kommer.

Som vi forstår det, er den nemlig slet ikke ude endnu.

Faktisk er det hele så nyt, at Amazon Freevee først kommer til Tyskland “senere på året” fulgt op af lanceringer i en masse andre lande.

Som vi forstår det, startede Amazon Freevee som IMDb TV tilbage i 2019, hvor det var muligt købe og eller leje film.

Tjenesten var – og er stadig – eksklusiv amerikansk, og findes kun der, frem til den kommer til Tyskland.

Dele af IMDb Freevee har været til at få øjnene i, i England.

Det er dog først nu, hvor det hele skifter navn til Amazon Freevee, der bliver en kombineret og global Fast TV og AVoD tjeneste, at det bliver muligt at se med, mod at du ser en masse reklamer. 

Læs også  Viaplay trekantsdrama fortsætter i London