Fede forhold solgt belgisk remake

Feel good TV serie formatet “Big Love”, som vi herhjemme kender som “Fede forhold”, er nu på vej ud i den store verden, hvor “Big Love” i første omgang er på vej til at indtage Play4 der er på vej med “vægts tabs formatet”.

Play4 vurderer selv formatet som værende et “factual reality format”, og altså ikke feel good, selv om at alle jo ellers altid ender med at blive glade.

Selskabet der producerer i Belgien, er De Mensen der har remaket dette danske format som “Da’s Dikke Liefde”, hvilket vi gætter på at flamsk for “Fede forhold”.

Der er premiere her den 23. maj, altså idag, hvor formatet, der her i landet er produceret af STV Productions for DR.

De medvirkende i Fede forhold ender i flere tilfælde som en slags influencers der fortsætter deres kamp på Instagram

STV Productions har i den forbindelse også udtænkt formatet, hvorfor det – kunne man formode – er dem der sælger remaket, via Media Ranch fra Quebec.

Ganske morsomt er “Fede forhold” allerede remaket der, denne gang på franske til en masse streamere der betaler for adgang til platformen Vrai, der er en SVoD tjeneste.

Monday Media, i Nederland skulle efter sigende også være parate til at remake en lokal version til dette marked.

Birgitte Koefoed, der er chief creative officer at STV Productions, er glad og siger:

Læs også  Alt bliver nyt i X Factor 2022

 -Big Love is a story about struggling couples losing excess weight and gaining lost intimacy, and that story is not specific to one country but applies to audiences everywhere. It is a consistent hit for both linear and on-demand viewing in Denmark and has appealed to a hard-to-get male audience. Hopefully, it will be equally successful in Belgium and many more territoriesm, slutter hun.

Vi havde gerne vist en trailer for en af de tidligere sæsoner på DR.

Men de ser ikke ud til at være til at finde på YouTube.