Kendte børn taler om sex

Det er som bekendt rigtigt smart at være kendt her i landet.

Så kan man – for eksempel – komme med i en progressiv DR serie målrettet de børn og unge, der bare ikke kan få kendte nok, samtidig med at de måske heller ikke kan få eller have sex nok.

Her er det virkeligt heldigt at DR er på vej med en fiktions serie, hvor virkelighedens Safina Coster-Waldau og Filippa Narvarna, der – hvis du ikke lige vidste det  – er dem der er kendte, spiller de ledende roller i “Salsa”, der er “DR’s nye fiktionsserie” målrette “den forvirring og usikkerhed unge kvinder kan have omkring deres seksualitet”.

Og selv om at man kunne forledes til at tro at de her unge kendte kvinder så spiller sig selv, er det hele “mega meta”, da de i stedet spiller Uma og Victoria, der ganske som de to kendte kvinder, “står på tærsklen til voksenlivet og beslutningen om, hvad livet skal bruges til”.

Samtidig ( og her bliver det virkeligt dramatisk ) er den norske sex-app “Drift” nået til Danmark.

Dog ( vist nok ) kun som fiktion ( har ikke tjekket app store ), hvorfor det nu pludselig er muligt at “bedømme hinandens præstation i sengen på en skala fra 1-10”.

Læs også  C More på vej med Jan Guillou roman 

Og mens Uma “..kaster sig ud i at bruge app’en”, til blandt andet at “udforske hendes seksualitet”, er Victoria “tvivlende over for de dilemmaer, som app’en indeholder”.

Seriens formål er med andre ord ikke at sælge denne ( fiktive ?) app, eller fokusere alt for meget (?) på Uma’s fiktive udskejelser.

Serien handler i stedet om “at starte en samtale om, hvordan man finder balancen mellem sine egne og sin partners behov, og hvordan man bedst udforsker sin seksualitet”.

Og nu hvor der – måske – er en masse unge, der “føler at deres grænser bliver overskredet”, bliver der også kigget på hvad man så skal gøre, når det er sket.

Eller når grænserne er ved at blive overskredet.

Serien er i bedste stil “..udviklet i tæt samarbejde og dialog med virkelighedens unge”, uden at DR er specielt præcise i deres forklaring, på hvem “virkelighedens unge” er.

Pænt interessant bliver serien kun streamet som VoD  på DRTV, her fra den 3. juni og frem til den 17 juni.

DRTV frigiver i den forbindelse 3 episoder på premiere dagen, 2 ugen efter, i ugerne frem til den 17. juni.

Jonas Risvig har instrueret serien, med Denise Kræmer og Laila Sofie Asingh med inde over på manuskript siden.

Her en promo der er aldersbegrænset på YT

Læs også  Ikke meget båd i vandet i America’s Cup