Dedolight og Prolycht er nye venner

Du har sikkert hørt en del om Prolycht her de sidste par år.

Størrelsen har ( videre ) udviklet på eksisterende lamper  ( typisk dem fra Kina ) til “brugbart lys”, der – desværre – har kostet derefter.

Formodentligt fordi organisationen bag, ikke har kunne købe stort nok ind til gode priser.

Sådan er det ikke mere.

Prolycht er nemlig blevet ( det har de været længe ) gode venner med Dedolight, hvilket nu resulterer i deres første fælles lampe.

Lampen, der – igen – er en eksisterende lampe, denne gang fra Dedo Weigert Film, er så ellers blevet opdateret af Prolycht, så englene synger.

Der er masser af farve i farverne fra den nye dedolight NEO

Nu i farver og lidt til.

Nyheden der hedder “Neo 80W RGBACL LED Light” er netop blevet annonceret, og er – som vi er orienteret – det første samarbejde mellem Dedolight og Prolycht.

Og modsat den DLED7 lampe som den nye Neo 80W RGBACL LED ( cirka ) er baseret på, er en god del af indmaden byttet ud med godt nyt fra Prolycht.

Blandt andet med den samme “RGBACL Hyperlight Color Engine”, der findes i de “Prolycht Orion 300 FS/675 FS”, der tidligere har ramt markedet ( baseret på kina lamper, formodentligt Aputure ), nu bare med dedolight’s – pludseligt meget spændende – 6:1 “variable beam angle”, der kan fokusere din kommende NEO til et par grader og ud til almindelig flood.

Læs også  Tid til Gemini 1x1

Bedst af alt, er der tale om en 80 watt V-Mount lampe, der dog også kan køre på AC.

I bedste stil er den nye Neo 80W RGBACL LED Light kompatibel med alle DLED7 modifiers, så alt du plejer at kunne, kan også lade sig gøre med Neo.

DLED7 huset, der er fra 2016, er så ellers blevet opdateret til 2022, så man nærmest ikke kan følge med.

Dr. Anqing Liu, der er founder og CEO på Prolycht, har nærmest lige så længe udviklet på hans RGBACL Hyperlight Color Engine, der modsat alt andet LED, bruger rød, grøn, blå og Amber, samt Cyan og Lime ( farver ) til at give et (?) bedre og mere komplet farve billede.

Specs er derfor:

Man kan næsten have hele lampen med i en håndtaske

2.000 til 20.000 Kelvin

Rich og saturated RGB farver ( mere farve i den enkelte farve, der nu består af flere pixels end konventionel LED )

Indbyggede Lee/Rosco gels

Effekter

ChromaLink App kontrol via Bluetooth eller WiFi

DMX in/ud og LumenRadio CRMX integration.

dedolight NEO er født med en ballast, som de kalder for DTneoC Ballasten, der er født med V-Mount plade, så du enten kan køre AC eller på batteri.

Eneste kedelige detalje er at priserne starter ved 2145 dollars.

Altså cirka samme pris som Prolycht Orion 300 FS, der giver mere lys, men som altså ikke er den “Schweizerkniv” din nye dedolight NEO er.

Læs også  Spritny Minitech OB vogn i København

Et gæt er at du snart kan få fingre i nyheden ude i Rødovre.

Her en promo