Bounce baby bounce 

Det er snart tid til Cinegear, hvorfor det er tid til at vise de mere hemmelige “film tricks” frem.

Herunder sidste nyt fra Lightbridge, der producerer såkaldte “light painting options”.

Konkret er det dem der producerer de her alu plader, der kan bruges til at reflektere lys med, der så – for eksempel – forbliver hårdt, når det rammer, selv om at det er blevet reflekteret en eller flere gange.

Det lyder simpelt, og er vel sagtens også simpelt.

Detaljen er blot at det “at bounce” lys på denne måde, rent faktisk er et “gammelt film trick”, der har givet alt fra “Marlene Dietrich” striben, der hvor “The Dame” går hen og ser specielt “femme fatale” ud i de gamle film fra 40erne.

Og frem til idag, hvor “Lightbridge” gear er blevet brugt til alt fra hurtige streger, til egentligt kant/baglys – ja selv front – på et utal af billeder.

Udviklingen med de stadig mindre LED lamper, betyder jo også at disse kan “bounces” og bruges på nye måder, hvis en del af værktøjs kassen er sidste nyt fra Lightbridge.

Alt efter om du har brug for en stor pakker elle lille er der en “bag” eller en kasse med flere reflektorer i

Uden at være helt sikker, mener vi at vide at der – idag – er flere producenter af de her plader der reflekterer.

Læs også  Ultra Secure Content Sharing Service fra ioGates

Det er bare Lightbridge der har udtænkt “The Cine Reflect Lighting System”, der nu altså er på vej på Cinegear med et par nyheder, konkret deres “Diff 0”, der er en del af “The C-Drive+”” og “The C-Move+ Kit'”, serien.

Lightbridge pladerne der – mere eller mindre – stadig “bare” er alu coatede plader, reflekterer ( bouncer ) fortsat op til 97 procent af det lys der kastet op på dem, med en “100 procent præcis color rendering”, hvilket naturligvis er udfordringen.

Og nu hvor der bliver suppleret med Diff 0 og op til Diff 4, i nye størrelser, er der vel ikke andet end at tage til Los Angeles, lige om snart og finde ud af om det er noget for dig.

her kassen til transport, eller større jobs

Lightbridge founder Jakob Ballinger, siger:

 -CRLS ( The Cine Reflect Lighting System, red. ) Cine Reflectors are spill light free, offering more control while reducing the amount of flags, frames and stands on set. The result is a smaller footprint – leaving more space and more time for creativity, starter han og forklarer størrelserne.

 -Now the C-Drive+ and C-Move+ kits each feature the full range of CRLS gear needed to light with in 50cm and less: 50x50cm, 25x25cm, 15x15cm, and 7x7cm Cine Reflectors with five surfaces ranging from Diff 0 to Diff 4. The Plus also means that now Drive+ and Move+ kits come with an extra bag of mounting hardware. Each C-Grip hardware bag contains a C-Wheel Spigot, C-Wheel Receiver two safeties and a safety wedge. With three C-Grip hardware bags included in each kit, users can now mount up to six reflectors simultaneously, slutter han.

Læs også  Gang i det helt store lys

Vi gætter på at der ingen dansk distribution findes.

Læs videre her.