Pluto TV viser potentiale

Dem der allerede er begyndt at bruge Pluto TV, har sikkert bemærket at konceptet – mest – handler om at få dig til at se mest muligt, herunder lidt TV reklamer, hvorfor folkene bag konceptet i øjeblikket opdaterer deres tjeneste løbende, og – rent faktisk – tilbyder indhold der “er reklamerne værd”.

Sidste nyt på den front er at dem der ser Pluto TV i Norge, Sverige og Danmark, fra i morgen kan se med når RuPaul træder op i “RuPaul’s Drag Race”.

Et show, der nu har levet så længe at det er muligt at sende “RuPaul’s Drag Race” 24 timer i døgnet som en hel TV kanal, der altid sender “RuPaul’s Drag Race”, og intet andet.

Vil du se noget andet på Pluto TV, vælger du bare en anden kanal, der passer til din smag.

Konceptet med nu at sende “RuPaul’s Drag Race” 24 timer i døgnet understreger hvordan Pluto TV, har planer om at tage markeds andele fra både streamere og lineære konkurrenter.

Der bliver hverken sparet på det ene eller det andet i RuPaul konceptet

Og selv om at det meste der bliver sendt er er arkiv, bliver de nyeste episoder også sendt, hvilket blandt andet betyder at lokale “drags” kan se med når der – i hver sæson – bliver kæmpet om 100.000 dollars og en plads i Drag Race Hall of Fame, som vi erkender ikke at vide hvad er.

Læs også  Emili og Mads får eget realityformat

Kender du ikke “RuPaul’s DragRace”, er det et reality program, der handler om mænd der klæder sig ud som kvinder.

Den nye 24 timers kanal kan derfor snart tilbyde de første 14 sæsoner af formatet, der “har inspireret til adskillige spin-off-serier”, herunder “RuPaul’s Drag U” og “RuPaul’s Secret Celebrity Drag Race”.

Jesper Haahr, Indholdschef for Pluto TV i Norden glæder sig over den nye kanal, og siger:

 -Det er under en måned siden, at Pluto TV blev lanceret i Danmark, og vi glæder os over, at tjenesten er blevet særdeles godt modtaget på det danske marked. Vi startede ud med 73 kanaler og med en klar ambition om at nå op på 100 kanaler inden årets udgang. I morgen tager vi endnu et skridt i den retning, når vi lancerer en helt tv-kanal dedikeret til RuPaul’s legendariske show, starter han og fortsætter.

 -Pluto TV er sammen med vores moderselskab Paramount stærkt engageret i at sætte fokus på mangfoldighed, lighed og inklusion. RuPaul’s Drag Race er som show en fantastisk eksponent for disse værdier, og så er det jo ikke mindst eminent underholdning, som kan tåle at blive set igen og igen. Vi glæder os meget til at byde velkommen til alle de fantastiske queens på Pluto TV fra i morgen, slutter han.

Læs også  Nent Group rebrander til Viaplay Group

Kanalen kommer for dem der vil se med til at hedde “RuPaul’s Drag Race” og kan altså ses fra i morgen, den 10. juni.

Her en promo for den nyeste sæson