DJI vil også trådløs video

DJI har netop løftet sløret for at de da også gerne vil tjene nogle penge på dem der bruger trådløs video i produktionen.

Derfor kan du lige om snart købe en “billig version af Teradek’s 1080p 60fps trådløs video system”, der nu bare hedder DJI i stedet.

Bare rolig, DJI har selv opfundet og udtænkt deres “O3 Pro transmission technology”, der – omvendt – er prissat netop så det stadig koster heftigt.

Bare ikke så meget som Teradek.

Til gengæld kan det “meget mere”.

For de 2299 Euro deres kommende trådløse video system sætter dig tilbage, kan du nu sende video 20.000 fod væk, eller cirka 6-7 kilometer, hvilket er specielt heldigt i små studier, hvor “video village” sidder bag et par beton-mure, nede i den næste kælder.

Det er dog ikke det eneste nye der kommer.

Måske er det bare mig, men den akse der går op og ned skal nok slukkes før den der Pro-Aim bliver kastet rundt i luften

De er også på vej med en DJI RS 3 Pro gimbal, der som du har gættet det, er den næste “Pro gimbal”, der – i dette tilfælde – kan båre op til omkring 4,5 kilo.

Og selv om at vi ikke er helt sikre, skulle denne ende med at koste 1902,29 Euro.

Bedst af alt er det stadig muligt at operere denne med en hånd, og så passer den på DJI Transmission, så du kan se trådløs video fra dette system.

Læs også  Ultra Secure Content Sharing Service fra ioGates

Skulle man have en enkelt anke i den forbindelse, er det at DJI Transmission “kun” sender video afsted i op til 50Mbit/s og at latency stadig er oppe på 68ms.

Til sammenligning sender alt Teradek 1080P ukomprimeret og i ned til 30-40ms ( bolt 500 er oppe på 43ms)

DJI Transmission, er i den forbindelse ikke “kun” trådløs video.

Det er også en “hub”, der kan bruges til at montere alt andet DJI på.

Som eksempel er det muligt at montere et par Ronin 4D “Hand Grips” på en  DJI Transmission.

Og så kan du pludselig styre din RS 3 Pro gimbal, ganske som du kan styre skarphed blænde og start stop, forudsat at du har et kamera med de her auto funktioner.

Hele systemet kommer som et video transmissions system der kan rigtigt meget mere – så længe du bliver på DJI gear

Vi gætter på at det også er, eller bliver, muligt at investere i et 3 kanals blænde, zoom og fokus system der passer til DJI Transmission, der – fra starten af – kan kommunikere til hele ti andre DJI enheder/løsninger.

DJI Transmission der kommer til september, er med andre ord potentielt hot news på IBC2022, uanset hvor meget 1080p60 H264 den kan optage.

Strøm til enheden leveres af et par WB37 batterier, der følges ad med en “charging hub” der også kan lade andre batterier.

Læs også  DJI annoncerer dyr drone

Selve monitor er en 7 tommers 1500 nit touchscreen monitor, og selv om at det hele er lidt forvirrende, gætter vi på at det både er muligt at købe monitor og/eller transmissions delen alene, og at der ( snart ) kommer “bundles”, hvor du køber – for eksempel – DJI Transmission der har indbygget det samme ( gyro ) modul som der findes i en RS 3 Pro og et fokus/zoom/blænde remote system.

Her lige en promo for løsningen der kommer i løbet af efteråret.