WTCR rykker for tiden

Seere der er vilde med racerløb, kan sikkert også godt lide at se WTCR, der er – som vi forstår det – et Discovery Sports Events produkt, der har sin egen TV kanal, The New World Touring Car Cup Recast Channel.

Og selv om at lyder lidt underligt at en sportsgren har sin helt egen “Recast” kanal, passer det omvendt fint ind i en verden, unge børne familier har travlt med at få deres mursten til at blive mere værd, hvorfor de ikke har tid til at se med, når ( måske Discovery ? ) sender the FIA World Touring Car Cup (WTCR) live.

Derfor er der netop etableret en “tidsforskudt” TV kanal, der jo – forresten/vel sagtens – også kan bruges som tema kanal, på de stadig flere nye platforme som Pluto TV, eller andre “Connectede” TV tilbud der bliver rullet ud i disse dage.

Som vi forstår det har de mange Touring biler, der er med i WTCR netop kørt rigtigt hurtigt i Frankrig og i Tyskland og i Ungarn, hvorfor det – snart ( her i juni ) er tid til masser af ballade på blandt andet MotorLand Aragón, i det nordlige Spanien, og endnu senere ræs i Portugal og i Italien.

Ikke overraskende er den nye WTCR Channel ydermere til at finde som AVoD, eller konkret som “subscription-free” kanal.

Læs også  Nye Cartoni stativer

Og nu hvor Yvan Muller og Esteban Guerrieri er gået i gang med at forsvare deres titler, har WTCR besluttet sig for at det hele skal være endnu mere spændende.

Derfor er der nu “onboard camera sequences” med i spillet, så dem der bare ikke kan få nok af deres favorit kørere, også kan se med – inde i bilen – når der bliver knoklet for at vinde.

BRC Hyundai N Squadra Corse teamet har travlt og kørte – som det fremgår – pænt hurtigt i Ungarn

Som vi er orienteret er hele WTCR, et 10 omgange eller udskillelses løb fordelt på 20 løb, der køres frem til november.

Den hurtigste bil og “driver” er i disse dage Mikel Azcona, der er kørt fra alle andre i en BRC Hyundai N Squadra Corse, der vist nok både er bilens navn, og det team der står bag bilen.

Noget der faldt på plads efter en masse dramatik i Ungarn i sidste weekend, hvor der også blev kørt meget hurtigt.

For de specielt indviede betyder det at Mikel Azcona nu fører med 10 point foran Nestor Girolami, der skulle have planer om at hente det hele igen på MotorLand Aragón, her sidst i juni.

Andy Meikle, Recast founder and CEO siger:

 -Together we’re giving fans greater access to the sport they love in an affordable and flexible way, starter han og fortsætter.

Læs også  Movcam Helm endte som en 3 axer

 -Recast will unlock new digital revenue streams for WTCR and Discovery Sports Events, whilst bringing fans even closer to the heart of the action each race weekend; it’s win-win for all involved, slutter han.

Jean-Baptiste Ley, WTCR director, Discovery Sports Events er også glad.

Han siger:

 -The latest firm demonstration of our significant, ongoing promotional push and commitment behind the WTCR, starter han og fortsætter.

 -Recast’s unique platform will allow us to give WTCR fans even greater control and access to the series, including exclusive driver generated content and the best trackside action and commentary, fortsætter han.

 -Utilising Recast’s flexible functionality to align with our existing broadcasting agreements, we look forward to bringing the best WTCR content to new and existing global markets, unleashing a wave of new racing fans to enjoy another fantastic season, slutter han.

The Discovery Sports Events WTCR Channel er – indtil videre – det største “event” der flytter ind på Recast platformen, der – igen som vi forstår det – er en af de 150 kanaler platformen tilbyder.

De forskellige Recast/Discovery Sports Events kanaler, kan så ellers opleves som alt fra live streams ( recastet ) eller som on-demand indhold, eller – gætter vi fortsat på – som live TV på en eller flere Discovery platforme.

Læs også  Nyt Panasonic hus på vej

Du kan læse videre her.

herunder en promo for sidste Weekend i Ungarn