Seerne vil have deres TV i lommen

Waoo, ser ud til endnu engang at være den første TV kanal udbyder til at reagere på kundernes nye ønsker.

I dette tilfælde ønsket om at kunne “se TV” via en app, der ikke kræver en “TV-boks”.

Udviklingen, der jo – reelt – er identisk med at kunderne “bare” skal have en telefon, hvorefter de kan se TV, uanset hvor de befinder sig, er – uanset dette – en ny udvikling i markedet, der – i princippet – vil betyde at Waoo’s TV-kunder lige om snart kan se den TV pakke uanset hvor de er, bare deres TV ( eller telefon ) er “connected” til Internet.

Noget telefoner plejer at være.

Udviklingen af denne “Android app”, bliver i den forbindelse et supplement til TV fra Sony, Philips, TCL samt Nvidia Shield og Xiaomi bokse, der alle – allerede – er udstyret med “Android app’s”.

Waoo bryder stadig flere konventioner og tilbyder nu at deres kunder kan tage deres TV kanaler med i lommen på deres mobil og se dem over alt

Brian Lønroth, der er markedsdirektør for Waoo, forklarer:

 -Der er ingen tvivl om, at det danske TV-marked på mange mеder står i en brydningstid. Jeg tror på, at konkurrencen skal vindes på at skabe produkter, der rammer kundernes behov både på TV-pakker og fiberbredbånd. Samtidig mener jeg fuldt og fast, at hardware og teknologi også vil have stor betydning fremover, fordi kvalitet og oplevelse fortsat er alfa og omega. Med den nye Android app, tilføjer vi endnu en mulighed til vores kunder, slutter han.

Læs også  DFI har talt med 1600 børn

Waoo’s nyeste TV-boks, er ellers ikke særligt gammel, og – netop – baseret på Android.

Det til trods, eller måske netop derfor bliver det nu snart muligt for kunderne at hente 4K HDR via en app, der kan “det samme” som TV-boksen, med det forbehold at der jo ikke er nær så meget hardware i telefonen.

Tidligere var det “kun” Apple TV, der kunne alt det som Waoo appen tilbyder.

Nu kommer det hele så ellers til alle “Smarte TV” og som alenestående app, der betyder at alle kan se Waoo TV, der hvor deres telefon er.

Det er lidt usikkert om eller hvor meget denne nye app er “geografisk begrænset”.

Noget må man formode at den er begrænset, nu hvor det hele kan opleves på telefonen.

Igen.

Waoo TV kunder loves nu adgang til: ( via app )

Live-TV 

Start Forfra

TV-arkiv 

Cloud Record

Film og serier inklusiv lejefilm

Tidligere på året var Waoo ( vist nok ) den første TV udbyder der tilbød en længere gratis periode med streameren Prime Video, hvilket – måske – igen sikkert også var en del af udviklingen af TV markedet Waoo fik analyseret sig frem til.