Sony er tilbage på IBC2022

Nu skal man som bekendt altid passe på med at spå, men noget kunne tyde på at Sony har planer om at frigive en masse nyt udstyr på årets IBC messe i Amsterdam fra den 9. til den 12. september, her lige om snart.

De satser i hvert fald med en stor stand i den såkaldte Elicium-hal, suppleret med en masse “onlinebegivenheder”, som alle der ikke tager til IBC kan deltage i.

Dermed kunne det – man kan jo altid drømme – se ud til at det er på IBC2022 at Sony viser vejen frem.

Temaet i år er “Live your Vision”, der ser ud til at have fokus på cloud, IP og en bæredygtig strategi.

Der bliver dog droppet lidt navne, som Nevion i en netop udsendt pressemeddelelse, hvilket kunne tyde på at det ikke kun er p hardware siden at der sker ting og sager.

Der har indtil nu været tvivl om Sony overhovedet kom tilbage til IBC – det har de netop bekræftet at de gør her til september

Olivier Bovis, der er Head of Media Solutions hos Sony Professional, siger:

 -Efter to års online deltagelse på grund af pandemien er vi glade for at vende tilbage til IBC, starter han og fortsætter.

 -Vi glæder os både til at møde mange af vores flerårige partnere, venner og kunder, men også at vise, hvor mediebranchen er på vej hen, og hvordan vi er en integreret del af denne rejse. Vi ved, at værdiskabelse, fjern- og distribueret produktion, bæredygtige platforme samt mere effektive arbejdsgange bliver centrale elementer i alle medievirksomheder de kommende år. Derfor er det vores fornemmeste opgave at skabe en fremtid, hvor produktioner kan udføres, uanset størrelse og sted, slutter han.

Læs også  Så kan A7SIII også S-Cinetone

Hvad kan man så ellers forvente af Sony på dette års IBC.

Vi gætter ( ok håber på ) at Sony er på vej med et Sony F5 eller F55 i v2.

Det er – næsten – det eneste kamera område, hvor giganten ikke er tilstede.

Bevares, man kan mene at FX6 og FX9 ( mest ) har dækket dette område godt ind.

Der mangler dog bare – stadig eller igen – et ( eller flere ) S35mm Sony 12-16bit Cine kameraer til tung dox eller til de TVC der ikke har budget til et Venice 2.

På broadcast siden, mangler der desuden et eller flere nye VJ kameraer, måske endda i FX6 kvalitet, men målrettet VJs, og ikke fotografer.

Og så er Sony jo selv inde på det. 

De tager på IBC2022 sammen med Nevion, og har “fokus” på skyen.

Det kunne sagtens tænkes at hænge sammen med et eller flere store sats på – alt fra – remote Cloud produktion, til distribution, produktion eller noget helt 7. via skyen.

Igen.

Alt sammen noget du finder ud af på dette års IBC, der – i princippet – også bliver der hvor du kan opleve det nye Arri S35 kamera for første gang, hvis du ikke lige var i LA, i sidste uge.

Læs også  Vi ser TV i stuen