Tiffen ND kan noget helt specielt

Er du fast bruger af DJI Mini 3 Pro kan du glæde dig over at der lige om snart kommer en hulens masse ND filtre til din drone, fra Tiffen.

Tiffen kalder selv deres løsning for et “3-Filter Neutral Density Kit for the DJI Mini 3 Pro”, der konkret består af 3 neutral density filters (ND8, ND16 og ND32) der tager 3, 4 og 5 stop, hvilket – i princippet – er endnu en “underminering” af hvad tallene efter ND står for.

Tilbage i en fjern fortid, var en blænde nemlig lig med 3 ND, hvorfor 6 var 2, mens 9 var voldsomme 3 blænder.

Dengang var det kun muligt at skabe 4 blænderes ND filtre i 6×6, hvilket var med til at gøre brug af ND til en dyr og seriøs beskæftigelse.

Sådan er det som bekendt ikke mere.

Som det ses her kan de nye Tiffen ND filtre rigtigt meget, herunder løfte kontrasten tilføje farver og lidt til

Prisen på de tre filtre fra Tiffen er således nede på 69.99 dollars, hvilket – bestemt – ikke er det samme som de flere tusind dollar et 6×6 filter var oppe på for år siden.

Igen.

De har sikkert fundet på en mere effektiv måde at producere dem på.

I den forbindelse er det også pænt heldigt så gode de mange ND filtre er blevet.

Ud over at fremhæve kontrast, ser de nu også ud til at gøre billeder skarpere, fremhæver farven og lidt til, hvilket – kunne man være bange for – mere er markedsføring, end fakta.

Læs også  Creative Cloud kunder nu også Frame.io kunder

Igen.

Det betyder ikke det store, nu hvor  3 filtre koster 70 dollars.

Vil du vide mere om den her bunker sikkert herlige filtre, der ser ud til at kunne klikkes på det herlige Hasselblad/DJI objektiv, hvorefter elektronikken så ellers gør hvad den plejer.

Læs videre her.

https://tiffen.com/pages/dji-mini-3-pro-edu