TV2 på vej i gult

Så er der ikke mange timer til at TV2 skifter arbejdstøjet ud med stramt lycra, der uanset køn, er netop så tætsiddende, at selv de ældste seere burde kunne se forskel.

Det er med andre ord tid til at “verdens største cykelløb”, bliver skudt i gang her i landet.

Og selv om at det ikke kan undre er TV2 ikke kun med “hele vejen”.

TV2 er formodentligt også med “hele tiden”.

Det hele åbner så ellers den 27. juni, hvor hele verden kan se at også Danmark er et cykel land.

Som tidligere lover TV2 ydermere at hele Tour de France perioden på TV2, bliver en “fantastisk cykel- og folkefest”, hvor “tilskuere vil strømme til og fylde de danske gader og veje med røde, hvide og gule farver”.

Og skulle det have gået enkelte forbi, er det – efter 33 år – endeligt blevet tid til at Tour de France starter på TV2, her i landet.

Som vi forstår er, bliver “touren” netop så vigtig for TV2 og TV2 Play, at folk med tour-kort til koncernens platforme kan se “mere Tour de France end nogensinde før”, på både TV2 og på TV2 Play.

Folk der har set med, kan igen glæde sig til at møde blandt andet Stine Bjerre Mortensen og Thomas Kristensen i “Touren i Danmark” og i “Tour de France-studiet” ( der både er et studie og et format ).

Læs også  #SwitchToStandard

Samt Rasmus Staghøj og Lars Bak, der har de ledende roller i “AftenTour”.

Der er også plads til “særudgaver” af “Rolf & Ritter på Tour”, hvor de to herrer blandt andet tester “etapen med kronprins Frederik”.

Folk der stadig græder over at Chris Anker Sørensen ikke er mere, kan glæde sig til et enkelt mindeprogram “Hele Danmarks Chris Anker”.

Touren er i det hele taget så stor at den er blevet til nyheder, hvorfor TV2 Nyhederne, TV2 Regionerne, “Go” morgen Danmark” og “sporten.tv2.dk” alle dækker “de største” og “vigtigste” historier om Tour De France. 

Sportschef Frederik Lauesen, siger:

 -Vi har et historisk Tour de France foran os, og vi har kæmpe ambitioner om at give danskerne den ultimative Tour-oplevelse på TV2 Play. Der er ingen tvivl om, at dækningen i år bliver vores største dækning af Tour de France nogensinde, starter han og fortsætter.

 -Alle vores dygtige cykelfolk har glædet sig til dette øjeblik, og vi har samlet et suverænt tour-hold, hvor alle er klar til at bringe danskerne helt tæt på alt, hvad der rører sig i og omkring cykelløbet, forklarer han videre.

Stine Bjerre er trukket i gult i anledning af Touren

 -Det store startskud lyder, når vores værter Stine Bjerre og Dennis Ritter byder rytterne og seere fra hele verden velkommen til holdpræsentationen, som bliver sendt direkte fra Tivoli i hjertet af vores smukke hovedstad. Derefter følger det, som det hele handler om, nemlig cykelløbet og de tre historiske etaper gennem store dele af vores dejlige land. Jeg er sikker på, at det bliver en uforglemmelig oplevelse for alle danskere, slutter han.

Læs også  Riedel køber Embrionix

TV2 har dækket Tour de France siden 1989, og selv om at de først gik “all in” den 8.juli 1990, hvor TV2 begyndte at sende Tour de France live, har de nærmest været med siden TV stationen gik i luften.

Frederik Lausen, husker tilbage og siger:

 -Store dele af Danmark vil snart stå klædt i gult, og det er fantastisk at være vidne til de mange initiativer og tiltag, som danskerne tager i anledning af, at touren kommer til vores land. Den opbakning gør mig stolt, og det viser igen, hvordan sport evner at samle os i et fællesskab på tværs af hele landet. Og i år bliver den største årgang af dem alle – på vores hjemmebane – og det skal vi fejre i fællesskab, slutter han.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.