Tuxen og DPA Soundco er nu AV Group Denmark

AV miljøet, er blevet en virksomhed rigere.

Sig derfor velkommen til AV Group Denmark.

AV Group Denmark, er dog ikke – på den måde – en “ny virksomhed”, da den er skabt af en masse dygtige kollegaer, der siden etableringen, har delt lokalitet med Tuxen og DPA Soundco.

Derfor var det åbenbart nærliggende at fusionere de tre virksomheder til AV Group Denmark, hvilket – som vi er orienteret – er blevet effektivt fra 1. juni.

AV Group Denmark forklarer at motivationen bag denne “fusion”, blandt andet er de mange synergieffekter, der kan tilbydes når så mange kompetencer, udstyr og dygtige kollegaer samlet under et og samme tag.

Her fra et af de mange events AV Group Denmark allerede har gennemført i år

Og nu hvor ambitionerne er vilde fra starten af, er det planen at AV Group Denmark bliver ( er ) “en af landets førende specialister i avanceret konference- og eventteknologi”.

Har du brug for et firma der kan alt det der med event, kan du derfor sige hej til:

Jannick Schleicher, COO, projektchef
Christina Pultz, CCO, Event- & Salgschef
Sten Jensen, CEO

Jannick Schleicher siger i forbindelse med overtagelsen af Tuxen og DPA Soundco:

 -Nu er tiden kommet til at samle alle services i en fælles enhed under navnet AV-Group Denmark for dermed at levere markedets nyeste og bedste AV-løsninger til events, konferencer, kongresser, generalforsamlinger, firmaevents og mange andre arrangementer, starter han og fortsætter. 

Læs også  Fremtiden for next gen streamers

 -Vi har nogle af de bedste og mest erfarne medarbejdere i AV-branchen og med en anseelig udstyrskapacitet kan vi skalere leverancen til alle størrelser og typer events, slutter han.

Læs videre her.