Dramaet du kan høre

DR er på vej med lidt af en morsom dramakomedie.

Alene det at den handler om “livet i et orkester”, og så ovenikøbet hedder “Orkestret” så både blinde og døve kan være med, er jo i sig selv morsomt.

Det til trods er der tale om en komedie om “en unik arbejdsplads”, her fra den 1. juli, hvor alle der vil se med, kan glæde sig til at opleve Frederik Cilius og Rasmus Bruun, der begge er udfordret af deres arbejde i et orkester.

Som eksempel er Jeppe Nygren, souschef.

Og nu hvor han både er nyansat og konfliktsky, har du gættet at han hurtigt får problemer med orkestrets 2. klarinettist, Bo Høxenhaven.

Som det fremgår af de billeder der følger med pressematerialet, er alt ellers fuldstændigt efter bogen, komplet med bøffer og økologisk rødvin på bordet i en serie, der igen brillierer med så præcist et billede af hverdagen, når unge familier har fået lagt deres børn i seng og i samtalekøkkenet.

DR er desværre ikke så venlige at oplyse hvor mange sæsoner eller bare episoder de har investeret i hos SAM Productions.

De kan dog oplyse at der bliver sendt hele to episoder fredag den 1. juli ( altså i morgen ), da episode to ikke kan/bliver sendt den 8. juli.

Læs også  Snart uge 43
Det er svært at være ny souschef – heldigvis er konen forstående.. eller er hun

I omtalen af serien, er DR inde på at et af de morsomme problemer i “Orkestret” er at det symfoniorkester der er omdrejningspunktet i historien, er “befolket af musikere, som på én gang lider af storhedsvanvid og mindreværdskomplekser. En samling glødende egoister, som skal underordne sig fællesskabet, for at kunne frembringe den store lyd”.

Her er det så – igen – at DR tryller.

Det er jo – et eller andet sted – kun, eller i det mindste primært dem der tænker over “den store lyd”, der kunne tænkes at være i målgruppen.

Alle dem der bare vil se komedier, hvor parforholdet og jobbet knirker kan jo bare se alle de andre serier på DR.

Igen.

Vi lover at tjekke seertallene ud, der jo – et eller andet sted – er et fint billede på om Rasmus Bruun og Frederik Cilius er sjove nok til at trække seerne over på DR, de kommende fredage.

Ud over Rasmus Bruun og Frederik Cilius, kan dem der kigger med, også se frem til Neel Rønholt, Lise Bostrup, Emma Sehested Høeg og Caspar Phillipson og andre.

Der er samtidig premiere på DRTV og på DR1.

Der er som vi er orienteret ingen promo uds, så vil du se levende billeder må du kigge med til premieren eller se med forskudt på DRTV

Læs også  Tid til Borgen