Viaplay og Paramount inde i ny global aftale

Vores ellers “hjemlige” Viaplay, er som bekendt ved at blive en stor størrelse.

Så stor at de nu kan indgå aftaler for mange markeder samtidigt.

En sådan aftale har Viaplay netop indgået med Paramount, i hvad de kalder for en “Global Content Distribution”, der – foreløbigt – dækker de nordiske lande, Baltikum, Polen og Nederland.

På disse markeder kan Viaplay kunder, fra lige om snart nyde en masse indhold fra CBS, The CW, Paramount Television Studios og Showtime.

I Norden kan kunder således snart se “CSI: Vegas”, “Good Sam”, “HouseBroken” og “4400”, der er et slags remake af The 4400, nu bare som CW serie, der netop er blevet forlænget med en sæson 2.

Viaplay lover masser af arkiv og en bunke serier der er spinn off’s af serier kunderne allerede kender

Det bliver ydermere muligt for kunder i Norden at se “arkiv” som “Elementary”, “The Good Wife”, “Cheers”, “Madam Secretary”, “CSI: NY”, “90210”, “King of Queens”, “Catch-22” og endelig “Looking for Alaska”.

I Polen er det allerede muligt at se “Billions”, “Blood & Treasure”, “FBI: Most Wanted”, “The Good Fight”, “Hawaii Five-0”, “A Million Little Things”, “SEAL Team”, “Survivor” og endelig “Walker”, der enten allerede sendt i Norden, eller som kommer senere.

I Nederland kan de lokale Viaplay kunder der, se “Walker”, “The Good Fight”, “Bull”, “Frasier”, “The Good Wife”, “King of Queens”, “Californication”, “Elementary”, “Madam Secretary” og endelig”Deadwood”.

Læs også  Absolut overset sportsgren på Viaplay

Chief Content Officer, Filippa Wallestam, er glad og siger:

 -Paramount is one of Hollywood’s most renowned storytellers, and Viaplay viewers in 10 countries can now enjoy many of the biggest and best shows from their incredible line-up with us. This volume deal secures even more high-quality streamed content for our fast-growing service, which offers a unique combination of international films and series, Viaplay Originals, kids programming and the world’s best live sports, slutter hun og bliver suppleret af Lisa Kramer, President, International Television Licensing, Paramount Global Content Distribution.

Vi gætter på at hun fremlægger det endelige bevis her, og at det er på video skærmene bag hende – se videre på Viaplay

Hun siger:

 -We are thrilled to expand and extend our successful partnership with our friends at Viaplay. We look forward to bringing a wide selection of CBS Programming and world-class library to Viaplay’s audiences, slutter hun.

Når rettighederne til de enkelte serier, ser ud til at være fordelt “skævt” kunne det tænkes at hænge sammen med at andre streamere, specielt her i landet, har haft lange aftaler med specielt Showtime om indhold.

Aftaler der stadig løber.