TV efteråret er på vej

Nu hvor vi igen står foran et efterår, hvor vi – igen – kan trække ind foran TV’et og se de mange herlige tilbud der findes der, er broadcasterne så småt begyndt at røre på sig.

Og nu hvor Warner Bros. Discovery kom først, med deres kommende reportageserie “Grænseløst Forelsket”, iler vi og løfter hermed sløret for en ny serie om “syv pars jagt på den store kærlighed i hele verden”.

Som du har gættet det, handler det om at blive forelsket ude i den store verden for derefter at blive konfronteret med en trist virkelighed, der – som regel – ikke tillader de nyforelskede at – for eksempel – bo her i landet.

Det er dog ikke det som denne programserie, kigger på.

“Grænseløs Forelsket” kigger i stedet på det faktum at mennesker jo også kan “forelske sig” på en mere “utraditionel vis”.

Og selv om at de medvirkende alle “svæver på en lyserød sky”, er der jo også noget der hedder “en hverdag”, hvor “sprog”, “kulturforskelle” og “geografisk afstand” kan udfordre.

Christina fra New Jersey og Jakob fra Holte er også lidt udfordret i forhold til deres fremtid sammen

Programdirektør Pil Gundelach Brandstrup siger:

 -Der er ingen tvivl om, at danskerne helt generelt hungrer efter de gode og stærke kærlighedshistorier, som vi kan spejle os i. Med “Grænseløst Forelsket” vil vi gerne vise et meget autentisk format, hvor vi kommer tæt på en gruppe af danskere, der har fundet kærligheden uden for landets grænser, og på de særlige udfordringer de hver især må overkomme. Formatet er mere aktuelt end nogensinde på grund af dels de digitale kommunikationsformer, dels den fysiske adskillelse, der har været så omsiggribende de seneste år, slutter hun.

Læs også  Viaplay og Paramount inde i ny global aftale

Dem der vælger at se med, kan derfor se frem til at møde “Robin fra Hørsholm”, der har mødt “Charity fra Uganda” på en ferie i Thailand.

De har efterfølgende kommunikeret online, hvorefter “Robin fra Hørsholm” tager til Kampala i Uganda.

Et andet eksempel er “Christina fra New Jersey”, der tager til Holte, for der at være sammen med Jakob.

Og selv om at det ikke kan overraske, nu hvor “Christina fra New Jersey” har mere end en million følgere på de sociale medier, er Jakob’s plan at få overbevist “Christina fra New Jersey” om at hun skal flytte her til landet.

Konceptet, er – indtil videre – spredt ud over 7 forskellige danskeres forsøg med alt fra fremmede kulturer til sprog, landegrænser, og sikkert meget mere.

Alt sammen noget du kan se mere til, her fra den 7. august når discovery+ har premiere på serien.

Er du mere til flow, er der TV premiere på Kanal 5 den 23. august.

Serien er i den forbindelse ikke totalt berørings angst overfor den detalje at det er endog meget svært at etablere en familie med en person fra udlandet, her i landet.

Derfor kan dem der ser med også opleve “Berit” der er “flyttet til Sverige” sammen med ægtemanden Josh.

Læs også  Så er gulvet også LED

Josh er både yngre end Berit og fra Nigeria, hvilket resulterer i en masse “geografiske udfordringer” samt “en lang række fordomme” suppleret med at “sønnen Kevin er mistænksom over intentionerne”.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.