Strandhotellet er netop gået i optagelse

Der er som bekendt en hulens masse “land uden for byen” i Sverige.

Og nu hvor en pæn stor del af befolkningen, bor lige der, kan det ikke undre at Camilla Läckberg, bliver ved med at skrive om livet “på landet” i Sverige.

Ganske morsomt, er det ikke kun svenskerne der finder det landlige liv interessant.

En af Camilla Läckberg tidligere bøger, “Hammarvik”, var således et af de helt store hit som TV serie på Viaplay, for et par år siden.

Og nu når en bog hitter, er Viaplay altså ret hurtige til at trykke på “indspil lige nogle flere bøger” knappen.

Derfor kan de nu fortælle at der er en ny Camilla Läckberg bog på vej som Viaplay Original.

Denne der kommer til at hedde “The Beach Hotel”, eller “Strandhotellet” på svensk, er – ikke spor overraskende – endnu en “Nordic crime fiction” bog.

Igen ikke den store overraskelse, nu hvor Camilla Läckberg, længe har været udråbt som netop “The bestselling queen of Nordic crime fiction”.

Ganske som “Hammarvik”, er “Strandhotellet” også en “soap opera” og et “crime drama”, hvorfor Viaplay glæder sig til en Original ( serie ) fyldt til kanten med folkekære svenske skuespillere, der måske ender med at blive lige så populær som “Hammarvik”, der er en af de mest sete Viaplay Originals nogen sinde.

Læs også  Viaplay Studios fusionen er komplet

Nu er det så ellers snart tid til “Strandhotellet”, der får ( global ?) premiere på Viaplay i 2023.

Bedst af alt, foregår historien denne gang i Varberg, der jo rent faktisk er en af de byer mange danskere har besøgt.

Camilla Läckberg’s sidste serie på Viaplay “Hammarvik” er blandt de mest sete på denne platform

Selve historien, handler om  Werner Gyllenmark, der holder fest i forbindelse med hans 60 års fødselsdag.

Og da det jo kun er en enkelt gang han fylder 60, har han flyttet festen ind på hans Strandhotel, og så ellers inviteret alt fra familie til venner, ansatte og Egil Grip, der er hans “ærke fjende”.

Super overraskende ender den fest med et chock, der overrasker hele byen, ganske som der bliver åbnet op for en masse hemmeligheder du bliver nødt til at se serien for at finde ud af.

Sikkert skulle det dog være at de mange hemmeligheder er netop så hemmelige at en eller flere er parate til at gå ret langt for at sørge for at forbliver hemmelige.

Skulle du være i tvivl om hvem Camilla Läckberg, er, har hun solgt mere end 30 millioner bøger globalt og bliver udgivet i mere end 60 lande.

“Hammarvik” der endte med at blive 4 sæsoner lang, er stadig til at finde på Viaplay, mens du venter på premieren på “Strandhotellet”.

Læs også  Ny Nent Group UK serie

“Strandhotellet” er created by Camilla Läckberg med Lovisa Löwhagen og Jakob Vasell, som såkaldte lead writers.

Kristoffer Graci og Lotta Dolk producerer for Creative Society Production og Viaplay Group.

Camilla Läckberg glæder sig, og siger:

 -Soap opera is an incredible genre that viewers really connect with. I’m so happy to make this show with Viaplay and take viewers to such a beautiful location. But as every soap-fan knows, there’s often something lurking behind an idyll. It’s time for audiences to sink their teeth into a new soap with exciting new characters and intrigues, slutter hun.

Filippa Wallestam, Viaplay Group Chief Content Officer er også glad og siger:

 -Camilla Läckberg and Viaplay’s “Hammarvik” has single-handedly renewed the Nordic soap opera. Her next epic offers rivalries, forbidden love and, as usual with Camilla, a distinct risk that some characters won’t make it to the end. As with “Hammarvik”, “The Beach Hotel” will be unmissable entertainment that will attract a broad audience to Viaplay, including viewers coming to streaming for the first time, slutter hun.

Her en promo for “Hammarvik”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.