Streaming og flow dropper synk

Nu er der helt sikkert rigtigt mange, der stadig tjekker program oversigterne, for der at se, hvad der sker i deres TV, og måske også på deres streamtjeneste.

Detaljen er bare at de broadcastere der “udvikler” deres streamtjeneste, ikke længere følger fortiden regler med – et par timers – forspring på streamplatformen, og så ellers samme dags premiere på TV kanalen.

Nærmest tværtimod.

Igår kunne vi således løfte sløret for en ny strategi, som Warner Bros. Discovery Danmark ser ud til at have udtænkt for vores lokale TV marked.

En strategi, der – ser ud til – at handle om “tidligst mulig” stream premiere – i dette tilfælde på discovery+, hvor der allerede idag er premiere på “Pitzner Sisters”, der handler om de to såkaldte diatmantdøtrene, der nu får deres helt egen TV serie.

Eller rettere.

De får idag deres helt egen “stream serie”, der kommer på TV, langt senere.

Planen er nemlig at der først er TV premiere den 21. september, og altså streampremiere næsten 2 måneder tidligere.

Motivationen virker oplagt nok til at være at dem der vil se “premieren” er nødt til at investere i et stream abo, eller hører om indholdet i – for eksempel – “Pitzner Sisters” fra dem der har et abo.

Læs også  discovery+ fik en god start

Og så ellers vente et par måneder på at kunne se med.

Selve serien, der i dette tilfælde handler om Elvira og Thalia Pitzner, er så ellers et kig ind i verden af kendte, der både er kendt fra “ugebladene”, fra TV og fra de sociale medier, hvor de løbende sørger for at blive mere kendte.

Serien bliver solgt som en historie om to unge kvinder, der også er søstre.

Og nu hvor deres søskendeforhold er “helt særligt”, og fuld af “kærlighed”, “dril” og “humor”, har du gættet det.

Det bliver rigtigt spændende af følge med, for dem der ikke kan leve uden at vide hvad Elvira sådan går og laver i Dubai, mens Thalia er i Danmark.

Begge kvinder skulle i følge programomtalen, været hævet over janteloven, hvilket – nu er de jo søstre – har det med at resultere i blandt andet “konfrontationer”, der kun kan opleves på discovery+.

Altså frem til engang i september, hvor dem der ser TV, også kan opleve disse.

I bedste stil, følger serien derfor Elvira, der er ved at “flytte ind i sit første rigtige hjem i Dubai”, mens Thalia arbejder på at “få solgt sin lejlighed, så hun med sin hemmelige kæreste kan få råd til at købe en bondegård”.

Programdirektør Pil Gundelach Brandstrup, siger:

Læs også  Strandhotellet er netop gået i optagelse

 -Elvira og Thalia Pitzner vil for Warner Bros. Discovery-seerne være velkendte ansigter, da vi har haft fornøjelsen af dem i programmer som “Bare Elvira” og “Stjerner i trøjen”, starter hun og fortsætter.

 -Vi kan se, at Pitzner-søstrene er rigtig populære blandt vores seere, og hver gang de er på skærmen, nyder de stor interesse. Derfor er jeg glad for, at de endnu en gang vælger at åbne op og dele deres liv med vores seere, slutter hun.

Der er som pointeret streampremiere idag.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.