Så skulle der være en ny FX6 på vej

Der kan vel ingen tvivl herske om at det ekstremt populære FX6, nu er på vej imod næste generation.

I hvert fald i følge rygterne, der – i denne uge – er – om muligt – endnu mere vilde end de plejer.

Konkret i forhold til FX6, er de dog pænt stilfærdige.

Der skulle – her i august – blive annonceret et nyt FX6, der “bare” er næste generation af dette populære kamera.

Formodentligt ( det er dog fortsat ukendt ) med marginalt bedre specs end FX6 mk1.

Igen.

Prisen er fortsat – cirka – 41.000 for huset uden moms, så hverken de lokale eller internationale forhandlere er begyndt at sænke prisen i forbindelse med den kommende lancering af den næste generation af FX6.

Der – godt nok – bliver annonceret her i august, men som altså først bliver (u)mulig at få fingre i henne i december måned.

Som altid med de populære Sony VJ kameraer er det forventeligt at Sony producerer alt for få og at det – reelt – først bliver muligt at få fingre i en hus 6-18 måneder efter det blev annonceret.

Samtidig mener andre rygter at vide at Sony er på vej med et FS5 Mk III, hvilket virker underligt.

Altså – med mindre – at det hus har været på vej fra engang – før – Corona, og derfor blot er blevet udskudt.

Læs også  Lynhurtige MacBook Pro næste år

Igen.

Det kunne sagtens ligne en Sony strategi, at frigive et FS5 Mk III i perioden frem at det – formodentligt – bliver (u)muligt at få fingrene i et FX6 mk2.

Indtil videre er det hele altså stadig rygter, der omvendt er pænt tæt på.

Vi ved altså alle mere i løbet af de næste par uger, og altså før IBC2022, hvor – kunne man gætte på  – det kommende FX6 mk2 ( der jo sagtens kunne blive fulgt op af et FX9 mk2 ), bliver vist frem, uden at man kan pille ved det.

Rygterne om FS5 mk3 kunne også handle om at det internt har været blevet kaldt fx5 mk3, men reelt er et FX6 mk2, der rammer hylderne til december.

Har du lidt mere tid, skulle Sony på SLR siden været godt på vej mod de 100MP.

Et kommende A7r V, skulle være på vej i (?) 2023.

Og nu hvor dette skal sælges med en 90MP sensor, der konkret skulle give 85.95MP til at fotografere med, er både Sony og andre SLR og video kamera – producenter godt på vej med den magiske 100MP barriere, som mange still fotografer går og venter på bliver brudt.

Det har – som eksempel – længe været muligt at få fingre i 45-65MP FF kameraer, der – stort set – har udraderet mellem format markedet, op til 100MP.

Læs også  Heftige 8K Canon rygter

Nu mangler de samme fotografer så bare et +100MP FF kamera, der på kort tid vil udradere 100-200MP mellemformat markedet, der bliver netop så niche at det ikke længere er realistisk at investere i. 

her en promo fra premieren