Så kom YouSee Play

Endelig kom landets største operatør på kabel TV området ind i kampen.

I stedet for at give op, og bare erkende de ændrede forbrugervaner, har YouSee fået tænkt sig om er nu på vej med YouSee Play, der giver den enkelte kunde “maksimal valgfrihed mellem tv-kanaler og streamingtjenester i en verden af uendelig underholdning”, som YouSee skriver det i markedsføringen af deres nye produkt.

Som enkelte sikkert allerede har gættet det, er YouSee Play en kombination af flow TV kanaler og streamtjenester som den enkelte kunde selv vælger, nu bare samlet et sted.

Og nu hvor YouSee Play skulle komme til hvad YouSee kalder for en attraktiv pris.

Som giganten er inde på det, har “TV-vanerne ændret sig for evigt” og nu hvor “danskerne efterspørger større valgfrihed”, hvorfor YouSee derfor på vej med YouSee Play, der er et “nyt underholdningsprodukt”.

Her er de kanaler der er med i Grundpakken – det er ukendt om alle disse kanaler også kan købes i det nye YouSee Play produkt

Christian Morgan, CEO for YouSee, forklarer:

 -Som Danmarks største underholdningsudbyder vil vi levere det bedste produkt til danskerne på tværs af tv-kanaler og streamingtjenester. YouSee var de første i Danmark til at tilbyde valgfrihed med “Bland Selv”. Med YouSee Play tager vi det næste store skridt ind i fremtiden for danskernes underholdningsforbrug. Vi tilbyder nu et underholdningsprodukt uden nogen fast grundpakke af kanaler, hvor vi samler alle de bedste TV kanaler og førende streamingtjenester ét sted, som forbrugerne har maksimal valgfrihed til nemt at sammensætte og løbende udskifte alt efter, hvilket indhold de ønsker at se fra kun 299 kroner om måneden, slutter han.

Læs også  Discovery+ som AVoD

Det bliver med andre ord muligt for dem der vælger dette tilbud at købe sig adgang til en lang række TV kanaler og flere streamingtjenester, et og samme sted.

Og det – som det ser ud – uden først at skulle købe adgang til en såkaldte “grundpakke”.

Christian Morgan, fortsætter:

 -Med YouSee Play hjælper vi danske husstande med at navigere i junglen af streamingtjenester, så det indhold man har adgang til i dag, ikke behøver at være det samme som i morgen. Vi har frit valg på underholdningshylden, og som den eneste danske udbyder kan vi tilbyde alle fem førende streamingtjenester, som man nemt kan udskifte eller tilføje. I stedet for at abonnere på mange forskellige streamingtjenester kan man nu samle det hele med YouSee Play til en attraktiv pris, fortsætter han.

 -Vi tilbyder nu et underholdningsprodukt, der i langt højere grad afspejler den enkelte husstands behov, så medlemmer i husstanden får fuld valgfrihed til en attraktiv pris og kun betaler for det, de har lyst til at se. Hvis de for eksempel ikke er til sport, gør vi det nu muligt at slippe for at betale for dyrt sportsindhold, som de i virkeligheden ikke ser. YouSee Play er også et tilbud til dem, der vil frigøre sig af TV boksen og have et fuldt ud digitalt forbrug gennem apps, så man kan se sit foretrukne indhold, når som helst og hvor som helst man vil, slutter han.

Læs også  YouSee ude med nyt mix

Det er uklart hvor mange TV kanaler man kan/skal købe adgang til i dette nye produkt fra YouSee.

Sikkert er det dog at du – for de 299 kroner om måneden – har adgang til en eller flere streampakker, som Netflix, Viaplay, TV 2 PLAY, HBO Max og Disney+.

Tilbudet bliver i første omgang ikke tilgængeligt for Antenne- og boligforeningsforeningskunderne.

Folk der bor i en boligforening kan omvendt sagtens bare købe YouSee Play. 

Det er uklart hvor mange TV kanaler den enkelte kunde får adgang til via dette tilbud.

På samme måde er det også ukendt hvor mange – samtidige – streamtjenester de 299 kroner om måneden giver adgang til