SkyShowtime kommer den 20. september

Er du en af de mange, der glæder sig til at SkyShowtime, der er den endog – potentielt meget stærke – kombination af Sky og NBC, der – for en god ordens skyld – ejer Showtime, er her godt nyt.

SkyShowtime lander her i landet, og det allerede fra den 20. september, hvor du kan købe denne streampakke alene, eller hos Allente, der netop har løftet sløret for at de er på vej til at bundle denne tjeneste med deres øvrige.

Dermed bliver SkyShowtime, både til at få fat i via Internet, som “flow TV bundle” via parabol, fiber og som OTT.

Allente der stadig er en fusion af Canal Digital og Viasat, glæder sig ikke overraskende til at kunne tilbyde denne tjeneste, der – i takt med – at Warner skruer ned for deres indholds ambition, i forbindelse med Discovery har overtaget blandt andet HBO, begynder at blive en endog meget interessant platform for seriøse streamere, der ikke kan overleve med en ny sæson af “Riget”, hver 25. år.

Allente selv glæder sig specielt meget over at de både kan tilbyde tjenesten til deres flow TV kunder, og til deres parabol ditto.

Sky Showtime er den sidste store spiller der lander på stream markedet – indhold fra NBC, Showtime og Sky hvilket også betyder BBC og HBO co-produktioner

Mahmoud Mustapha, CCO hos Allente siger:

 -Vores kunder sætter pris på kombinationen af flow-TV-kanaler og streamingtjenester, som giver frihed til bеde at se live-nyheder og -sportsbegivenheder og til at streame deres yndlingsfilm og -serier on demand. Disse seervaner har vist sig at vжre ret stabile gennem de seneste еr, starter han og fortsætter.

Læs også  TV miljøet fejrede sig selv

 -SkyShowtime er beviset på, at “content is king”, og vi inkluderer nu en række af de største blockbuster-film og populære serier. Vores kunder vil både kunne få adgang til og nyde fantastisk mange film og serier, som vi ved, de elsker. Samtidig kan de se frem til det nye og eftertragtede indhold, som vi vil tilbyde fremover. Min personlige anbefaling i øjeblikket er “The Lost City”, men jeg må indrømme, at “Paw Patrol” højst sandsynligt er det mest sete indhold i vores hjem, slutter han.

Henriette Skov, der er Regional General Manager for SkyShowtime i Nordeuropa, supplerer:

 -Vi er begejstrede for at kunne lancere SkyShowtime pе tværs af Norden, og vi ser frem til at tilbyde kunderne hos Allente det allerbedste udvalg af globale serier og film samlet på et sted, slutter hun.

Der er premiere på streamtjenesten i Norden den 20. september i følge Variety.

Størrelsen lander i Danmark, Finland, Norge og i Sverige og lander i Nederland i Q4 2022.

Ganske interessant er det Allente’s plan at droppe Paramount+ og i stedet at tilbyde SkyShowtime som en del af deres “Standard” og “Premium” pakker, til parabol TV kunderne.

Blandt de nye og ældre serier du kan finde på SkyShowtime, er “The Rising”, “Your Honor s1 og s2” og “Dexter”. ( vi håber blot på at Your Honor lander på SkyShowtime )

Læs også  Discovery åbner 2022 med dokumentar serie

Her et par promoer for et par af de serier der kommer her til landet sidst i september.