Så er der navne på WBD chefgangen

Næste gang du møder Pil Gundelach Brandstrup, kan du ønske hende tillykke med en af de ledende stillinger i det der nu populært blot hedder WBD, hvilket er kort for Warner Bros. Discovery.

Det er dog fortsat Christina Sulebakk, der styrer skibet.

Hun blev tilbage i juni udråbt til General Manager.

Og det er – vel sagtens – hende der har bestemt holdet.

Ud over Pil Gundelach Brandstrup, der kommer til at have hovedansvaret for “content and planning across the Nordics”, samt også er “content lead for Denmark”, kan interesserede glæde sig til at møde Magnus Vatn, Axel Eriksson og Katja Santala der fortsat er “country content leads” med Lina Friman som “head up planning”.

Roni Patel kommer til at stå for “content licensing”, mens Kasper Kryger kommer til at står for “ad sales” i “regionen” ( Norden ).

Jesper Steenberg bliver chef for “distribution team”, mens Tore Fredrik Dreyer står for “distribution for theatrical, games and home entertainment”.

Jessie Ross Skarvad står for “marketing and publicity of theatrical, games and home entertainment”.

WBD er på vej mod en fremtid hvor warner film skal i biffen og serier prioriteres mindre

Rebecca Rørmark er på vej videre, man tager lige en tur for den samlede butik som “heading up marketing” for Discovery channel, samt “trade marketing for HBO Max” og alt andet PR, indtil  hun tager videre ( during transition ).

Læs også  Discovery prøver med en ny Original

Francois Simonetta, kommer til at “oversee consumer products for the region”.

Morten Johannessen fortsætter med at “oversee the sports operation across the Nordics”.

Senere bliver der hyret folk ind til “head of finance”, “operations”, “research and insights” positionerne, ganske som “Legal”, “people and culture” og endelig “corporate communications” også er uafklarede positioner indtil videre.

Christina Sulebakk glæder sig og siger i denne engelske PM:

 -The Nordics is a highly developed media market and Warner Bros Discovery is one of the leading media businesses in the region, reaching millions of people every day with high-quality content and products. In the past few months, I have had the pleasure of meeting so many talented people, and I am confident that WBD will grow into an even stronger corporation in the years ahead. The potential is extremely exciting and today I am happy to announce the leadership team that will support me in delivering continued growth for WBD in the Nordics, slutter hun.

Undrer du dig i den forbindelse over de mange positioner der har noget med “theatrical” at gøre, kunne det tænkes at hænge sammen med at David Zaslav har planer om at ændre både HBO og alt Discovery, og søge – mest muligt – væk fra streaming.

På et netop afholdt “Q2 earnings call”, pointerede Discovery CEO David Zaslav således at WBD skifter fokus og derfor aldrig kommer til at frigive spillefilm på streaming platforme som HBO eller Discovery+.

Læs også  TV2 ejer mandagen

Film skal i stedet i biografen, og der generere “buzz” så dem der vil, kan betale sig til adgang på deres TV, senere.

Han sagde blandt andet:

 -We will fully embrace the attributes as we believe it creates interest and demand provides a great marketing tailwind, and generates word of mouth buzz as films transition to streaming and beyond.

David Zaslav er dermed voldsomt forskellig fra den tidligere Warner Bros. CEO Jason Kilar.

Hans primære mål var jo netop at skabe et stærkt HBO Max, og satse på denne størrelse.